wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   pressalit-colour-blend-collectie-closet

Pressalit Colour Blend collectie closet

De Deense fabrikant Pressalit Seats introduceert een nieuw, baanbrekend design voor closetzittingen: Colour Blend.

Pressalit Colour Blend collectie closetDit is de uitkomst van een samenwerking met het bekende Nederlandse designerduo Scholten & Baijings. De nieuwe Colour Blend collectie kenmerkt zich door het gebruik van beproefde, hoogwaardige materialen en een minimalistisch stippatroon. Een lust voor het oog in elke badkamer of toiletruimte.

De woontrend beweegt zich steeds sterker naar een zeer persoonlijke inrichting. Zo zorgen creatieve wandtattoos en elegante tapijten in de woonkamer, keuken of kinderkamer voor een bijzondere, individuele sfeer. Met een closetzitting met een fascinerend stippatroon, uit de nieuwe, elegante collectie Colour Blend kan ook de badkamer nog persoonlijker ingericht worden.

Harmonieus totaalbeeld
Het meermaals bekroonde designerduo maakte in de afgelopen jaren naam met geometrische vormen, verrassende details, sobere, grafische patronen en creatief kleurenspel. De designers waren al eerder opgevallen in Denemarken en werkten samen met het Deense woonmerk Hay. Door de samenwerking met Pressalit Seats richten zij zich nu ook op de badkamer met de nieuwe collectie closetzittingen Colour Blend.

Omdat de closetzitting, samen met het closet, de wastafel, de wand- en vloerbekleding een optische eenheid vormt, werd met de collectie Colour Blend beoogd vormgeving en functionaliteit tot een harmonische eenheid te verbinden. Dit alles met het oog op een persoonlijke, stijlvolle inrichting.

Zeggingskracht met stip
De Colour Blend Collectie bestaat uit modellen met sobere, aansprekende patronen van stippen in verschillend formaat. Omdat de achtergrond van het decor en de stippen zelf verschillende kleuren hebben, ontstaan bijzondere effecten die de badkamer een verrassende elegantie met een persoonlijk accent verlenen. Het stippenpatroon zorgt, in combinatie met de basiskleur van de closetzitting, voor een spannend contrast met de overige inrichting van de badkamer.

De gebruikte kleuren zijn het resultaat van een zorgvuldige kleurenstudie, met als doel de doorgaans met witte elementen ingerichte badkamer te voorzien van kleurrijke accenten. Het kleurenpallet van de collectie – dat goed past bij de overige Pressalit-collecties – biedt donkergrijze, blauwe tot en met witte tinten. Of de badkamer nu ingericht is in klassiek wit of in modern rustieke sfeer, de collectie biedt voor elke smaak en wens het juiste model met een passend patroon.

De zittingen uit de collectie Colour Blend passen op closets van nagenoeg alle bekende merken, zoals Sphinx, Keramag, Duravit en Villeroy & Boch.

Meer informatie: www.pressalit.nl

Publicatiedatum: 2 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: Pressalit Colour Blend collectie closet closetzitting toilet toiletten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent