wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   if-design-award-2016-voor-geberit-aquaclean-mera

iF Design Award 2016 voor Geberit AquaClean Mera

De in 2015 geïntroduceerde douchewc AquaClean Mera Comfort van Geberit heeft de iF design Award 2016 gewonnen.

  • Fotocollectie

De jury looft de AquaClean Mera douchewc vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen, zachte lijnen en vloeiende overgangen. De jury was tevens zeer te spreken over dat alle technologie en aansluitingen voor water en elektriciteit zich achter een elegante chromen kap bevinden. Ook de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie en de innovatieve TurboFlush spoeltechnologie sprak tot de verbeelding van de jury. De door Christoph Behling ontworpen AquaClean Mera biedt naast de douche- en droogfunctie nog meer geavanceerd toiletcomfort. Alles is perfect geïntegreerd in een tijdloos design.

De AquaClean Mera Comfort is het nieuwe topmodel douchewc van Geberit. Dit comfortabele toilet geeft je een warm welkom; als je in de buurt komt van het toilet, word je verrast door een subtiel lichtje aan de onderkant van het toilet (handig als je ’s nachts naar het toilet moet), gaat de deksel automatisch voor je open én wordt bovendien de toiletzitting direct voor je verwarmd. Met een druk op de knop van de afstandsbediening geeft de WhirlSpray je billen een warme douche. Zodra je gebruik maakt van deze douchefunctie heb je bovendien direct én continu warm water. Om de billen te drogen na de warmwaterdouche bezit de Mera een warme luchtföhn. Omdat vieze luchtjes op en rond het toilet vervelend zijn, is er een geurzuivering vanuit het closet ingebouwd en met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je eenvoudig je eigen persoonlijke voorkeuren oproepen en de verschillende functies bedienen. Bovendien zorgt de nieuwe vorm van de randloze toiletpot ervoor, dat je stiller en efficiënter het toilet doorspoelt.

Juryoordeel iF Design Award

De iF Design Award jury prijst de nieuwe Geberit AquaClean Mera voor het gebruik van kwalitatieve materialen, vloeiende lijnen en naadloze overgangen. Zeer aantrekkelijk vond de jury ook, dat alle technologie en aansluitingen voor water en elektriciteit zich onzichtbaar achter een elegante chromen kap bevinden. De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie met pulserende douchestraal is in de Mera voor het eerst toegepast en zorgt voor een grondige en tegelijk zachte reiniging. Enthousiast was de jury ook over de nieuwe TurboFlush spoeltechnologie, die stiller en efficiënter het toilet doorspoelt. De afstandsbediening is intuïtief, het oriëntatielicht is discreet en aan vele bijkomende comfortfuncties is gedacht, als het automatisch openen en sluiten van de wc deksel, een verwarmde toiletzitting, een föhn en een geïntegreerde geurextractie.

Meer informatie is te vinden op: www.geberit-aquaclean.nl/mera

Publicatiedatum: 4 juni 2016

Tags: douchewc AquaClean Mera Comfort Geberit iF design Award 2016

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent