wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   geberit-sigma40-bedieningsplaat-in-luxe-glasafwerking

Geberit Sigma40 bedieningsplaat in luxe glasafwerking

Collectie Geberit DuoFresh bedieningsplaat uitgebreid.

Collectie Geberit DuoFresh bedieningsplaat uitgebreid.

De Geberit bedieningsplaat Sigma40, behorende bij het DuoFresh systeem van Geberit, is nu naast kunststof ook verkrijgbaar in een luxe glasafwerking. Bij beide afwerkingen is de 2-toets bediening, voor een kleine en een grote spoeling, van geborsteld aluminium. Geberit is Europees marktleider op het gebied van sanitair technologie en biedt met de Geberit DuoFresh een innovatieve oplossing voor het verwijderen van vieze luchtjes op het toilet. Onaangename toiletluchtjes worden direct vanuit de toiletpot verwijderd middels één druk op de knop, welke zich achter de bedieningsplaat bevind.

De Geberit Sigma40 bedieningsplaat is ontworpen door Christoph Behling en is naast de bestaande kunststof uitvoering in zwart en wit nu ook in glas verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart en umbra (donkerbruin). De bedieningsplaat is los van de wand bevestigd. De schakelaar, om de geurafzuiging in te schakelen, is gemakkelijk bereikbaar achter de bedieningsplaat en nauwelijks zichtbaar. 


Frisse lucht
Het geheim van de frisse lucht in de badkamer of toiletruimte zit achter de muur verborgen. De knop achter de bedieningsplaat activeert het geurzuiveringssysteem achter de muur. Dit systeem maakt gebruik van een actief koolstoffilter om de lucht uit de toiletpot te zuiveren en vervolgens weer vrij te laten. Na 10 minuten schakelt het systeem automatisch uit, maar het kan ook handmatig gestopt worden. De Geberit DuoFresh geeft tevens heerlijk fris water bij elke spoeling; achter de bedieningsplaat is onzichtbaar een houder geïntegreerd waar hygiënisch een stortbakblokje geplaatst kan worden ter vervanging van de - vaak - onhygiënische toiletblokhouder aan de wc rand. De Geberit DuoFresh verwijdert geuren bij de bron en gaat daarmee verder dan luchtverfrissers, die geuren alleen camoufleren, en ventilatiesystemen, waarbij de lucht zich eerst door de hele badkamer verspreidt.

Dit innovatieve toiletsysteem werkt in combinatie met de toiletpot van de meeste fabrikanten. Hiermee behoudt ieder de vrijheid de badkamer of toiletruimte naar eigen idee in te richten. De nieuwe glasafwerking en kleurkeuze van de bedieningsplaat Sigma40 vergroot deze keuzevrijheid.

Kijk voor meer informatie op www.geberit.nl.

Publicatiedatum: 22 juni 2012

Tags: wonen badkamer geberit sigma40 duofresh bedieningsplaat toilet toiletpot sanitair

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent