Foto: Geberit-afstandsbediening-Type-70

Geberit afstandsbediening Type 70

Geberit afstandsbediening Type 70 vergemakkelijkt het doorspoelen.

De spoelknop voor het doortrekken van het toilet zit altijd boven het toilet. Hierdoor moet je óf opstaan óf omdraaien om de kleine of grote boodschap door te spoelen. Vanaf nu kan je heerlijk blijven zitten. De Geberit afstandsbediening Type 70 spoelt je toilet op afstand door. Binnen 2 meter van het inbouwreservoir kan de afstandsbediening op elke positie geïnstalleerd worden. Met een zachte druk op de ultra kleine design knop wordt er doorgetrokken. Elektriciteit is hierbij niet nodig; de spoeling wordt geactiveerd door hydraulische servotechniek, oftewel luchtstroom. Een subtiel design vernuft in de toiletruimte, dat zeker zal leiden tot complimenten.

Eyecatcher afstandsbediening Type 70

Niet alleen gemak dient de mens. Ook het oog wil wat. De Geberit afstandsbediening Type 70 is om die reden bijzonder klein van formaat (11,2x5cm) en strak in vormgeving; gekozen kan worden uit glas in de kleuren wit, zwart en umbra (donkerbruin) of geborsteld rvs.
Door middel van luchtdrukverplaatsing wordt het spoelmechanisme geactiveerd. Je kunt de afstandsbediening binnen 2 meter van het reservoir overal installeren. Handig want nu ontstaat er volop keuze in de positie. Door het bijzonder kleine formaat is de spoelknop subtiel aanwezig. Een zachte aanraking zorgt er al voor dat het toilet doorspoelt.

De afstandsbediening Type 70 van Geberit is te combineren met een Sigma en Omega inbouwreservoir.

Kijk voor meer informatie op www.geberit.nl.

Publicatiedatum: 7 november 2014

Reacties