wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  toilet  /   inbouwdispenser

Inbouwdispenser

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Stock4Rolls® is een innovatieve inbouwdispenser voor reserve toiletrollen.

Stock4Rolls® inbouwdispenser

Mary Dekker, ontwerper, gespecialiseerd in sanitair en bedenker van Stock4Rolls®, past Stock4Rolls® toe in bijna al haar ontwerpen. Mede door de enthousiaste reacties van haar cliënten heeft Mary Stock4Rolls® gepatenteerd en in productie genomen. Sinds februari 2010 wordt Stock4Rolls® aangeboden via de betere sanitairspeciaalzaken door heel Nederland en via de webshop.

De gangbare toepassingen voor het opbergen van reserve toiletrollen, zoals een losstaande stok op een voet of een op de wand geschroefde houder, zijn functioneel maar passen vaak niet bij de fraaie (design) afwerking van het toilet en of de badkamer. Stof en vuil hebben vrij spel bij de niet afgedekte rollen en vaak nemen ze veel van de schaarse ruimte in of is de opslagcapaciteit beperkt.

Twaalf reserverrollen met Stock4Rolls®

In de dispenser kunnen uit het zicht en hygiënisch tot 12 reserverollen opgeborgen worden, dit aantal is afhankelijk van de beschikbare hoogte. De dispenser vult u door van onderaf te stapelen. Indien de onderste, zichtbare, reserverol uit de dispenser wordt gepakt, zakt de volgende rol naar beneden. Zowel alle klein-formaat als de meeste grootformaat toiletrollen passen in de Stock4Rolls® dispenser.

De dispenserunit van Stock4Rolls® is van naadloos hoogglans kunststof met een flens, waardoor de tegelrand gelijk netjes wordt afgewerkt. Stock4Rolls® is beschikbaar in de kleuren: wit, zwart, pergamon en mat-chroom look.

Het inbouwgedeelte wordt tijdens aanleg of verbouwing mee ingebouwd, minimale inbouwdiepte is 18,1 cm, hetzelfde als een standaard inbouwreservoir. Stock4Rolls kan niet toegepast worden bij de ondiepe reservoirs omdat de grootte (diameter) van toiletrollen dit niet toelaat.

Montage Stock4Rolls inbouwdispenser

 

Meer van : S4R BV

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent