wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  spiegel  /   drie--en-zevenvoudige-vergroting-cosmeticaspiegels

Drie- en zevenvoudige vergroting cosmeticaspiegels

Een drie- en zevenvoudige vergroting van uw gezicht zorgt ervoor dat u alles nog beter ziet. Dan kan nu met de nieuwe design serie scheer- en cosmeticaspiegels van emco Bad.

Een drie- en zevenvoudige vergroting van uw gezicht zorgt ervoor dat u alles nog beter ziet. Dan kan nu met de nieuwe design serie scheer- en cosmeticaspiegels van emco Bad.

Een stijlvolle serie die is uitgevoerd met aan de ene zijde een spiegel met een drievoudige en aan de andere zijde een spiegel met zelfs een zevenvoudige vergroting. Om dit te zien is het spiegelvlak in een handomdraai om te draaien. Daarbij zorgen in de rand van de spiegelvlakken aangebrachte lichtelementen, voor een verblindingvrije en perfecte verlichting van uw spiegelbeeld. Voor de verlichting heeft emco duurzame LED-techniek toegepast. Het gebruik is slechts 6 Watt en is dus zeer energiezuinig.

 

De serie bestaat uit zeven modellen, vier met en drie zonder verlichting. Alle modellen hebben spiegels met een diameter van 200 mm, die zorgen voor een zeer ruim zichtveld. Wat de uitvoering betreft heeft emco aan alle toepassingen gedacht, want u kunt kiezen uit modellen met een wandhouder, standvoet of glijstang met een primeur: een innovatieve hoogteverstelling. De netvoedingadapter bevat een transformator, die het voltage van 230 V omzet in 12 V laagspanning, veilig voor mens en dier.

Kijk op www.emco.de/benelux voor de exclusieve mogelijkheden en dealeradressen.

Publicatiedatum: 18 april 2011

Tags: wonen badkamer badkamerspiegel spiegel cosmeticaspiegel cosmetica emco

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent