wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   showertablet-select-300

ShowerTablet Select 300

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

ShowerTablet Select 300 van Hansgrohe: douchen met één druk op de knop, eenvoudig de temperatuur instellen en alles bij de hand.

De Hansgrohe ShowerTablet Select 300: elegant planchet en intelligente douchebediening in één

Douchen met één druk op de knop, eenvoudig de temperatuur instellen en alles bij de hand: dat biedt de ShowerTablet Select 300. Een optisch aantrekkelijk, 300 mm breed planchet voor douchegel en shampoo, die tegelijkertijd de functie van thermostaat vervult. Hierdoor wordt de investering en montage van een extra planchet in de douche overbodig. Als basis voor de innovatieve Select technologie ontwikkelden de Hansgrohe experts een nieuwe stopkraan, die het mogelijk maakt de waterdoorlaat niet meer door draaien, maar door eenvoudig drukken op een knop aan- en uit te zetten. De matchromen Select-knoppen zijn aan de voorkant van de ShowerTablet Select 300 thermostaat gepositioneerd. De duidelijke symbolen tonen aan dat één druk op de knop genoeg is om de douche of bij de badthermostaat de baduitloop, aan- of uit te zetten. Alle bedieningselementen zitten direct toegankelijk aan de voorzijde van de thermostaat. Met de ergonomische, goed bedienbare draaiknop is de temperatuur exact in te stellen, zelfs met gladde of natte handen. Ook ouderen, kinderen of mensen met een lichamelijke beperking zullen de ergonomische en intuïtieve bediening zeer waarderen. De ShowerTablet Select 300 ziet er niet uit als een typisch sanitairproduct, maar overtuigt door zijn tijdloos architectonische vorm met zacht afgeronde hoeken. Hij voegt zich als een echte blikvanger harmonieus in iedere badkamersfeer in. Met zijn precieze montage tegen de wand en het vlakke planchet van hoogwaardig veiligheidsglas is de ShowerTablet Select 300 eenvoudig te reinigen en dekt in geval van een badkamerrenovatie de bestaande aansluitingen geheel af. Omdat de behuizing niet in aanraking komt met waterdoorvoerende delen, wordt de buitenkant nooit heet. De afgeronde hoeken zorgen voor extra veiligheid.

 

Meer van : Hansgrohe Nederland

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent