Foto: KLUDI-O-CEAN-kraan

Smart Luxury Portfolio van Kludi overtuigend uitgebreid

De mengkranenserie KLUDI O-CEAN voldoet aan alle criteria!

De mengkranenserie KLUDI O-CEAN voldoet aan alle criteria! www.kludi.biz

KLUDI's strategische doelstelling is - wat producten betreft - er op gericht de installateur en de consument een betaalbaar en breed assortiment design- producten van een hoog kwaliteitsgehalte te bieden. Hierdoor kan de lang gekoesterde wens naar technologisch actuele producten in de badkamer wezenlijk gunstiger en wellicht ook eerder vervuld worden.

KLUDI O-CEAN Kranen met voordelen in serie

Voordeel 1, 2 en 3: Twee ééngreeps wastafel- en een bidetmengkraan
De wastafelmengkranen hebben verschillende perlatoren: één met een watervalperlator, die het water op natuurlijke wijze - als bij een bron laat stromen - en één met s-pointer Eco-perlator, die zelfs tot 50 % water spaart en een individuele straalregeling
mogelijk maakt. Bij dubbele wastafels kunnen beide uitvoeringen gemonteerd worden en afhankelijk van stemming resp. behoefte gebruikt worden. Wie over een bidet beschikt, vindt ook een passende bidetmengkraan, eveneens met s-pointer Eco-perlator in deze serie.

Voordeel 4 en 5: De vorm volgt de functie
De wastafelmengkraan is zichtbaar iets naar voren geneigd. Met de aan de voorzijde van de uitloop licht afgeronde hoeken ondersteunt het design op die wijze de natuurlijke waterloop op denkbeeldige wijze. Een design, dat in de eerste plaats overeenkomt met de lang bestaande trend naar organische vormen, niet opdringend is en harmonisch ieder sanitair keramiek completeert.

Voordeel 6 en 7: Extra veel plaaats op de ééngreeps bad- en douchemengkraan
De afneembare planchet past exact op beide mengkranen. Door de natuurlijke spanning wordt deze op de mengkraan geklemd en is toch uiterst simpel afneembaar om schoon te maken. Zo wordt het een echte eyecatcher en biedt ook nog extra plaats voor bad- en doucheproducten.

NIEUW: KLUDI O : O-CEAN

Eéngreeps wastafelmengkraan met watervaluitloop 383400575
Eéngreeps wastafelmengkraan met eco perlator 383500575
Eéngreeps bidetmengkraan 384300575
Eéngreeps bad-/ douchemengkraan 387700575
Tevens verkrijgbaar: ééngreeps inbouw bad- en douchemengkranen
Inbouwthermostaten; Flexx-Boxx.
Alles verkrijgbaar bij sanitair speciaalzaken
Consumenten adviesprijs van ca. 65,00 euro tot 224,00 euro (ex BTW)

Publicatiedatum: 2 april 2009

Reacties