wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   kludi-balance-design-pur-sang

KLUDI BALANCE: design pur sang

KLUDI BALANCE is het design voor de veeleisende gebruiker. De naam van de nieuwe mengkranenserie is al treffend. De fabrikant uit Menden (D.) brengt met KLUDI BALANCE producten voor de badkamer op de markt, die duidelijke vormen en hoge function

KLUDI BALANCE is het design voor de veeleisende gebruiker. De naam van de nieuwe mengkranenserie is al treffend. De fabrikant uit Menden (D.) brengt met KLUDI BALANCE producten voor de badkamer op de markt, die duidelijke vormen en hoge function

Overduidelijk daarbij: de knipoog naar het purisme. Strakke vlakken en duidelijke lijnen karakteriseren het gehele productenprogramma. Dankzij de combinatie met softe vlakken en rondingen, zijn deze producten zeer geschikt voor toepassing in badkamerontwerpen die de actuele trends reeds vooruit zijn.

 

Opvallend kenmerk bij de ééngreepsmengkranen is de positie van de hendel op de behuizing van de mengkraan – die dient heel bewust de indruk te wekken, dat de hendel boven de eigenlijke mengkraan zweeft. Dit optische raffinement bewijst ook qua functie en haptiek zijn diensten.

De ééngreepsmengkranen zijn voor alle toepassingen in de badkamer verkrijgbaar. Dankzij de diverse afmetingen kunnen wastafels met zeer uiteenlopende vormen en afmetingen met KLUDI BALANCE uitgerust worden. Met de Eco S-Pointer perlator kan de richting van de waterstraal met één vingerbeweging en zonder gereedschap versteld worden. De plaats waar de waterstraal de wastafel raakt, is daarmee aan te passen aan de vorm van de wastafel. Geen gespetter meer!

Welke voordelen doordacht design biedt, wordt duidelijk bij het aanschouwen van de ééngreeps-badmengkraan. De omstelling bad<>douche werd direct in de mengkraan geïntegreerd. De softe welving op de bovenzijde maakt het omstellen ook met natte handen uiterst eenvoudig.

Achter dit alles is de meest moderne mengkranentechnologie verborgen met onder meer: waterbesparende ECO s-pointer, HotStop tegen verbrandingen en geruisreducerend vullen van de badkuip.

Publicatiedatum: 12 april 2011

Meer informatie: www.kludi.com

Tags: wonen badkamer kludi balance kraan mengkraan

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent