wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   kludi-amba-kraan

KLUDI AMBA kraan

De vormgeving spreekt met de KLUDI AMBA kraan.

De vormgeving spreekt met de KLUDI AMBA kraan.

KLUDI AMBA bezit een uniek integraal design, waardoor het lijkt alsof de kraan uit één stuk gegoten is. Alleen een discrete rood/blauw markering verraadt hoe de kraan wordt bediend. De greep die de waterstroom en de temperatuur regelt is alleen prominent aanwezig wanneer de kraan in gebruik is. Na gebruik integreert de greep zich weer in het totaalbeeld. Door dit functionele design verkrijgen de KLUDI AMBA producten een sculpturale verschijningsvorm.

De vorm van de KLUDI AMBA serie is aangepast aan de natuurlijke bewegingen van de hand. Het bedienen van de kraan is daardoor intuïtief. Slechts een vingerbeweging is nodig om het bovengedeelte van de kraan naar achter te bewegen. Deze nauwelijks waarneembare beweging zet de waterstroom in gang, terwijl de temperatuur geregeld kan worden met een lichte draaibeweging. De hoogstaande cartouche-technologie van Kludi maakt een verfijnde afstelling mogelijk.

Het is met de KLUDI AMBA serie gelukt schoonheid te creëren met indrukwekkende uiterlijke en innerlijke waarden. Door de uitstraling nodigt KLUDI AMBA uit om dichterbij te komen en aan te raken. Een blik, een aanraking wordt haast een zintuigelijk heugelijke ervaring door de gestroomlijnde, harmonische contouren, die zijn gecombineerd met aangenaam gladde oppervlakken. Binnenin de kranen regelen de modernste cartouches en thermo-elementen ieder wens van de gebruiker. Van de opbouwthermostaten is de interne watervoering zo geconstrueerd dat de buitenzijde nooit heet kan worden. Alle wastafelmengkranen geven een volle straal. Dat de doorlaat beperkt is, is niet merkbaar. Het is niet voor niets dat de KLUDI AMBA wastafelmengkraan de “IF Design Award” en de “Plus X Award” verkregen heeft.

De KLUDI AMBA accessoires zijn als vanzelfsprekend bijpassend bij de kranen. Het witte keramiek dat in verschillende accessoires wordt toegepast sluit naadloos aan bij de KLUDI FIZZ doucheproducten. Zo is op eenvoudige wijze een harmonieuze badkamer samen te stellen. Vrijwel alle denkbare kraanvarianten, accessoires en doucheproducten zijn per direct en uit voorraad leverbaar.

Alle KLUDI AMBA producten zijn terug te vinden op www.kludi.com.

Verkrijgbaar bij de sanitair speciaalzaak.
Consumentenadviesprijs vanaf € 295,00 (excl. BTW) voor de wastafelmengkraan.

Publicatiedatum: 18 april 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl

Tags: kludi amba kraan wastafel wastafelmengkraan kranen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent