wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  kraan  /   dornbracht-imo-mengkraan

Dornbracht IMO mengkraan

De mengkraan voor iedere lifestyle: Dornbracht stelt nieuwe producten voor de mengkranenserie IMO voor.

  • Fotocollectie

De IMO mengkraan is voor iedere (leef)stijl: dankzij het moderne design en een universele vormentaal, past de kraan perfect in iedere badkamer. Met een uitbreiding van de productserie en het stijlvolle oppervlak platina mat laat Dornbracht een nieuwe kant van de populaire kranenserie IMO zien en biedt nog meer mogelijkheden om ook in de badkamer een heel eigen stijl te creëren.

Sinds kort heeft de serie een 3-gats wastafelmengkraan en een nieuwe eengreeps wastafelmengraan met verhoogde uitloop voor nog meer comfort op de wastafel. Een toiletrolhouder met deksel en een handdoekhouder maken het productportfolio compleet. Daarnaast is de gehele kranenserie niet alleen leverbaar in hoogglanzend chroom, maar vanaf nu ook in het elegante platina mat. Daarmee biedt IMO nu nog meer mogelijkheden om de badkamer vorm te geven.

IMO is de ideale kranenserie voor iedereen die zijn eigen ideeën van een perfecte badkamer wil realiseren: met een doordacht design dat gelijk vertrouwd overkomt en je de hele dag door begeleidt. IMO staat bewust niet voor een steriele en koud ogende badkamer, maar voor een authentieke leefruimte die inspeelt op de persoonlijke stijl en de behoeften van de bewoners. De serie bevat een gevarieerd scala aan producten voor de wastafel, douche, het ligbad en het bidet.

De naam IMO, een afkorting van 'in my opinion', staat symbool voor het accentueren van de eigen levensopvattingen. Deze visie weerspiegelt zich duidelijk in de in 2010 geïntroduceerde serie. Het design is gebaseerd op een strakke en moderne vormentaal die juist door het universele karakter het element vormt voor een persoonlijke en expressieve inrichting van de badkamer.

Meer informatie: www.dornbracht.nl

Publicatiedatum: 9 november 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Dornbracht IMO mengkraan kraan kranen mengkranen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent