wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   profielloze-douchecabine

Profielloze douchecabine

  • Fotocollectie

Karakteristiek voor deze nieuwe profielloze serie ATELIER PUR zijn de nieuwe wandbevestigingen, welke profielloos, direct op de muur worden gemonteerd.

Productinformatie

De nieuwe profielloze serie ATELIER PUR is een uitbreiding op het strakke design van de succesvolle en met een iF-Designbekroonde serie ATELIER. Karakteristiek voor de ATELIER PUR zijn de nieuwe wandbevestigingen, welke profielloos, direct op de muur worden gemonteerd. Bij de nieuwe schuivende-hoekinstap van de ATELIER PUR kunnen de 8 mm dikke glasdeuren met de massieve grepen vrijwel geruisloos en volledig achter de vaststaande elementen worden weggeschoven. De maximale instapmaat en een edele afwerking kenmerken deze schuivende hoekinstap en zorgen voor een opvallend element bij het inrichten van Uw waardevolle badkamer.

 

 

Doordachte elegantie
Voor een solide muurverbinding en een veilig houvast van de 8 mm dikke glasplaten zorgen de nieuwe hoekverbinders van de serie ATELIER PUR. Ondanks de hoge transparantie biedt de constructie een regelbare afstelling van +/- 5 mm. De edele chroomafwerking en de markante strakke vormgeving benadrukken de heldere basisvorm.

 

Soepele geleiding
Door de kogelgelagerde loopwielen in combinatie met een solide en massieve looprail beschikken de deurelementen van de verschillende ATELIER PUR schuifdeur-modellen over buitengewone geleide eigenschappen.

 

 

Impressie

 

 

 

 

 

 

Meer van : HSK Duschkabinenbau KG

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent