wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   mooi-gesatineerd-glas-op-je-sealskin-4200-douche

Mooi! Gesatineerd glas op je Sealskin 4200 douche

Sealskin heeft met ingang van heden de mogelijkheden in de prachtige 4200 design doucheseries uitgebreid met de glassoort gesatineerd glas. Deze is nu op veler verzoek leverbaar op alle douches uit de Sealskin 4200 series.

Sealskin heeft met ingang van heden de mogelijkheden in de prachtige 4200 design doucheseries uitgebreid met de glassoort gesatineerd glas. Deze is nu op veler verzoek leverbaar op alle douches uit de Sealskin 4200 series.

Het Sealskin 4200 doucheprogramma omvat een omvangrijke reeks van inloopdouches met strak design en douchewanden met optimaal geleidende schuifdeuren. De kwalitatief zeer hoogwaardige techniek van geleidingsrails, robuuste stootdempers en schuifdeuren zorgt voor optimale geleiding en traploze stelmogelijkheden tot in de kleinste millimeter.

 

Bij de strakke profielloze varianten van de 4200-1 serie sluit het glas van uw douche direct aan op de wand. Voor het opvangen van eventuele oneffenheden in de muur biedt de profielarme 4200-2 serie uitkomst vanwege de verstelbaarheid die verborgen zit in de techniek van het wandprofiel. Maar ook de inloopdouches uit de 4200-W serie mogen gezien worden! Profielloze vormgeving met een strak en transparant ogend design. Uiteraard met ongekende maatwerkmogelijkheden; van wanden in verstek en schuine zijden tot een gevoelsmatig 'vrijstaande' U-douche.

Publicatiedatum: 4 augustus 2011

Voor meer informatie over Sealskin: www.sealskin.nl

Tags: wonen badkamer douche sealskin 4200

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent