wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   hppe-501-design-stijlvol-en-betaalbaar-voor-iedereen

H?PPE 501 DESIGN: stijlvol en betaalbaar voor iedereen

Onder het motto ?verfrissend als nooit tevoren? heeft H?PPE de populaire zwaai- en schuifdeurserie 501 DESIGN met talrijke innovaties uitgebreid.

Onder het motto ?verfrissend als nooit tevoren? heeft H?PPE de populaire zwaai- en schuifdeurserie 501 DESIGN met talrijke innovaties uitgebreid. www.ihrebadwelt.de

Bij een aantal modellen van deze veelzijdige serie is de deursluiting een staaltje van perfectionisme. Deze heeft een verdekt hef/zenkmechanisme dat er voor zorgt, dat de deur 5 mm omhoog gaat tijdens openen. Daardoor zijn deze modellen zeer geschikt voor de nieuwe trend van inbouw gelijk met de vloer. Ook voor de mooie vlakke douchebakken kunt u bij HÜPPE terecht. Het resultaat is een volledig nieuw en stijlvol design, dat bovendien voor iedereen betaalbaar is.

 

Ook vanwege de vlakke inbouw kunt u nu kiezen uit met of zonder waterkering. Zonder waterkering is barrièrevrij, mooier om te zien en veiliger. Om de transparantie van de wanden te vergroten, heeft HÜPPE het alumimium profiel onder de vaste segmenten laten vervallen. Het bijkomende voordeel hiervan is dat reiniging eenvoudiger gaat. Wat de hoogte betreft is naast een hoogte van 1.900 mm ook een standaardhoogte van 2.000 mm leverbaar, hetgeen ideaal is voor lange mensen.

Nieuw in het assortiment is het Walk-In model. Dit is een zijwand die in drie maten is te leveren met in lijn een deursegment met een vaste maat van 350 mm. Daarnaast is bij de nis modellen de deur zowel naar binnen als buiten te openen. Dit vergemakkelijkt het bedieningsgemak bij o.a. een kleine badkamer.

Alle modellen worden in echt glas (helder of Intima) geleverd. Standaard en met meerprijs in het onderhoudsvriendelijke ?anti-plaque?. Naast het echte glas herkent u de bekende HÜPPE kwaliteit aan de unieke scharnier- en sluitingtechniek en het hoogwaardige chroom van de scharnieren en beugels. Om tegemoet te komen aan de vele stijlen zijn de wandprofielen in drie trendy kleuren leverbaar: wit, chroomlook en zilvermat.

Meer informatie: www.huppe.nl.

Publicatiedatum: 12 oktober 2009

Tags: wonen badkamer douche douchewand H?PPE 501 DESIGN douchecabine douchebak douchecabines douchebakken AE badkamerrenovatie

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent