wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   eigentijdse-douchewanden-met-minimaal-gebruik-profielen

Eigentijdse douchewanden met minimaal gebruik profielen

De Milana douchewanden hebben een eigentijds en strak design. Door minimaal gebruik te maken van profielen geven deze draaideuren iedere badkamer een transparante en open uitstraling.

De Milana douchewanden hebben een eigentijds en strak design. Door minimaal gebruik te maken van profielen geven deze draaideuren iedere badkamer een transparante en open uitstraling.

De douchewanden zijn voor bijna iedere ruimte geschikt, omdat de profielen met 20 millimeter te verstellen zijn. De Milana douchewanden zijn gemaakt van transparant veiligheidsglas met ClearGlass coating. Ze zijn perfect te combineren met onder meer de nieuwe Linea douchebakken, maar ook op een betegelde douchevloer komen de Milana douchewanden uitstekend tot hun recht. Het dagelijkse doucheritueel wordt met deze douchewanden een aangename ervaring.

Productinformatie

De draaideurenserie bestaat uit vijf varianten: vier douchewand plaatsingsversies en 2 badwand versies. Er is een hoekopstelling van 195 cm hoog met een draaideur en een zijpaneel, verkrijgbaar in afmetingen van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, 80 x 100 cm en 80 x 90 cm. Bij de laatste twee uitvoeringen is de deur de grootste wand. Ook is er een hoekopstelling met twee draaideuren van 195 cm hoog voor een vloeroppervlak van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, 80 x 100 cm L/R, 80 x 90 cm L/R. Daarnaast is er een draaideur voor een nis van 195 hoog en 80, 90 of 100 cm breed.

Er is een kwartronde variant met twee draaideuren van 195 cm hoog voor een douchebak of vloeroppervlak van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, 80 x 100 cm L/R of 80 x 90 cm L/R. Tot slot zijn er badklapwanden van 150 cm hoog, waarbij er keuze is uit een rechte badklapwand uit één deel van 70 of 80 cm breed of een tweedelige variant van 60 + 40 cm, waarvan 1 vast deel van 60 cm en 1 draaideel van 40 cm, die zowel links als rechts geplaatst kan worden.

Publicatiedatum: 8 mei 2009

Tags: wonen badkamer douchewanden Milana Villeroy & Boch profielen veiligheidsglas ClearGlass Linea douchebakken draaideurenserie badklapwanden

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent