wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   een-droomwens-bad-eruit-mooie-douchewand-erin

Een droomwens: bad eruit, mooie douchewand erin

Bij renovatie worden steeds vaker ligbaden vervangen door douchewanden. Douchewandfabrikant HÜPPE heeft hiervoor vele mooie en betaalbare oplossingen.

Bij renovatie worden steeds vaker ligbaden vervangen door douchewanden. Douchewandfabrikant HÜPPE heeft hiervoor vele mooie en betaalbare oplossingen.

Voor liefhebbers van ruime doucheruimten levert deze gerenommeerde fabrikant de zogenaamde Walk-In douchewanden. Deze zijn prima toepasbaar in een open ruimte maar ook in afgescheiden badruimten. De Walk-In douchewanden zijn leverbaar in verschillende breedtematen tot zelfs 2 mtr en bij hoogten tot zelfs 2,4 mtr. De diepten zijn in principe onbegrensd, afhankelijk van het type douchebak. Voor douchebakken levert HÜPPE verschillende series, zoals de serie Easystep en Gigo. De douchebakken zijn standaard in meerdere diepten leverbaar, maatwerk is ook mogelijk. Voor elke maat is dus een combinatie van douchebak en Walk-In de ideale oplossing.

 

Naast Walk-In levert HÜPPE vele douchewanden met schuif- en zwaaideuren voor in een nis of elke andere variant, dit alles ter vervanging van uw bad situatie. Een onderscheidend voordeel is, dat bij alle series de scharnieren, profielen en grepen in twee designstijlen, ELEGANCE en PURE, geleverd kunnen worden. De ontwerpstijl ELEGANCE is gebaseerd op weelderige, speelse en natuurlijk ronde vormen. De stijl PURE is een eerbetoon aan heldere rechte lijnen en hoekige designs. Naast deze unieke designstijlen is bij HÜPPE exclusiviteit troef. U heeft een grote keus in profielkleuren, glaskleuren, glasdecoraties gezandstraald of een chroomdecoratie geïntegreerd in het glas. Het onderhoudsvriendelijke anti-plaque is als optie leverbaar, zodat u het glas eenvoudig kunt reinigen.

Bij HÜPPE is het aspect duurzaam al jaren een begrip. Alle douchewanden worden duurzaam geproduceerd en hebben een hoge en degelijke kwaliteit, zodat u er jaren probleemloos van kunt genieten.

Laat u inspireren op www.huppe.nl of bezoek één van de vele dealers.

Publicatiedatum: 19 maart 2012

Tags: wonen badkamer bad douche douchewand hüppe hueppe walk-in douchewanden

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent