wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   design-elegance-huppe-zwaaivouwbare-douchecabine

Design elegance HÜPPE zwaaivouwbare douchecabine

HÜPPE zwaaivouwbare douchecabine Design elegance: ideaal voor kleine bad- en doucheruimten.

  • Fotocollectie

U wenst een ruimere douche maar komt ruimte te kort? Of moet u de douche ombouwen voor levensloop bestendig wonen of voor gebruik van rolstoelen? Voor dit soort situaties heeft douchewandfabrikant HÜPPE de Design elegance zwaaivouwbare douchecabine ontwikkeld. Ideaal voor kleine bad- en doucheruimten omdat deze douchecabine direct na het douchen eenvoudig en in zijn geheel tegen de wand kan worden ingeklapt, zodat de doucheruimte 100 % benut kan worden.

De HÜPPE Design elegance is geschikt om vrij in de ruimte te installeren. Er is geen beperking van hoeken en nissen. De deurelementen en zijpanelen zijn zowel naar binnen als buiten te vouwen, al gelang de situatie.

Veilige instap, ideaal voor levensloop bestendig wonen

De toegang of te wel de breedte van de HÜPPE Design elegance douchecabines zijn leverbaar tot wel 1.250 mm. Hiermee zijn nis situaties te creëren tot 2500 mm. Deze zijn ontworpen voor gebruik van rolstoelen en rollators en voldoen ruimschoots aan de DIN-normen, die een breedte eist van 1.200 mm. Ook de vlakke vloer en het feit dat er geen afdichtingsprofiel van toepassing is zorgt voor een barrièrevrije instap.

Helder glas of decoratie

De vouwdeur en zijwanden van de HÜPPE Design elegance zijn leverbaar in helder CE-gecertificeerd veiligheidsglas. Als decoratie is het zandstraal decor “Privatima” te leveren. Deze decoratie bestaat uit een 80 cm hoog mat vlak die voldoende privacy waarborgt. Beide uitvoeringen van het glas zijn bovendien leverbaar met de glasveredeling anti-plaque. Veredelde glasoppervlakken garanderen dat water als parels naar beneden lopen. Dat minimaliseert vuil- en kalkafzettingen en u heeft het voordeel dat u het glas eenvoudiger en sneller kunt schoonmaken.

Meer informatie: www.hueppe.com 

Publicatiedatum: 24 september 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: design elegance HÜPPE zwaaivouwbaar douchecabine huppe

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent