wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   degelijke-en-sierlijke-schuifdeuren

Degelijke en sierlijke schuifdeuren

De Edina schuifdeurenserie voor douchecabines past door het ruimtebesparende concept in iedere badkamer. Daarnaast zorgt de constructie ervoor dat al het water daadwerkelijk binnen de cabine blijft.

De Edina schuifdeurenserie voor douchecabines past door het ruimtebesparende concept in iedere badkamer. Daarnaast zorgt de constructie ervoor dat al het water daadwerkelijk binnen de cabine blijft. www.dejongsanitair.nl

De douchewanden zijn gemaakt van transparant veiligheidsglas, dat is voorzien van een ClearGlass coating. De schuifdeuren kunnen, dankzij een kliksysteem aan de onderzijde, zeer makkelijk gereinigd worden. De degelijke en sierlijke constructie komt tot zijn recht op zowel betegelde douchevloeren als douchebakken.

Productinformatie

De douchewanden uit de serie Edina bestaan uit twee delen en zijn 195 cm hoog. De douchewanden zijn er in een vierkante, rechthoekige en een kwartronde variant, die ieder in meerdere afmetingen verkrijgbaar zijn. De schuifdeuren van de vierkante variant zijn verkrijgbaar voor een vloeroppervlak van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm, 100 x 100 cm, de rechthoekige in 80 x 90 cm L/R, 80 x 100 cm L/R. De kwartronde variant is verkrijgbaar voor een vloeroppervlak van 80 x 80 cm, 90 x 90 cm en 100 x 100 cm. De deuren sluiten door middel van een magneet en de handgrepen zijn van chroom.

Publicatiedatum: 8 mei 2009

Tags: wonen badkamer schuifdeuren Edina Villeroy & Boch veiligheidsglas ClearGlass douchewand magneet chroom

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent