wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   bella-vita-nova---veelzijdige-douchewandserie-voor-elke-situatie-en-elke-levensfase

Bella Vita Nova - Veelzijdige douchewandserie voor elke situatie en elke levensfase

Complete douchewandserie voor alle leeftijdsgroepen en elke ruimtesituatie / Serie geactualiseerd en geoptimaliseerd / Hedendaags design, gemaakt voor comfort en functionaliteit / Zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk /

  • Fotocollectie

Bij de inrichting van de badkamer wordt in toenemende mate gelet op comfort en functionaliteit in elke levensfase. Vanuit die behoefte onderwierp Duscholux haar succesvolle douchewandserie Bella Vita aan een kritische blik, met als resultaat een veelzijdige nieuwe serie met actueel design voor alle leeftijden en elke situatie. De Bella Vita Nova douchewanden zijn bovendien - tot in de details - berekend op dagelijks comfort en gebruiksgemak.

Veelzijdig

Bella Vita Nova biedt een veelheid aan modellen en functionaliteiten, zoals lichte en ver te openen draai-, schuif-, pendel- en glijvouwdeuren. Kenmerkend zijn de lichte bediening en de ruime, vrije instap zonder profiel op de vloer. Met de toegepaste hefscharnieren en de vele modellen en mogelijkheden biedt Bella Vita Nova een oplossing voor vrijwel elke inbouwsituatie.

De doorlopende greeplijsten bij de glijvouw- en schuifdeurmodellen zorgen voor een stevige grip voor veilig openen en sluiten. De heldere, strakke profielen met licht afgeronde hoeken zorgen voor een tijdloos aantrekkelijke uitstraling.

Ook de functionaliteit overtuigt. Bella Vita Nova douchewanden kunnen direct op de tegelvloer, op een ultraplatte Free Base douchebak of op een conventionele douchebak worden gemonteerd. De gladde glazen oppervlakken en de gereduceerde profielen dragen belangrijk bij aan eenvoudig onderhoudsgemak.

Meer informatie: www.duscholux.nl

Publicatiedatum: 7 april 2010

Tags: wonen badkamer badkamers douchewand douchewanden Duscholux Bella Vita Nova douchen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent