wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchecabine  /   draai-vouwdeuroplossing

Draai-vouwdeuroplossing

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Hoe vaak komen klachten van de vakman over te weinig plaats voor een eigen douchehoek omdat de wanden naast ramen, deuren of radiatoren te smal zijn? Badkamerexpert HSK presenteert de ideale oplossing voor dit probleem: de innovatieve Exklusiv profiel-draai/vouwdeuroplossing.

Draai/vouwdeuroplossing

Marktgericht en kwalitatief hoogwaardige productontwikkelingen, op de trend afgestemde en tegelijk betaalbare oplossingen alsmede winst brengende service rond om de douche – zo staat bij de partner in het vakhandel - de badkamerspecialist HSK bekend. Met de nieuwe Exklusiv-draai-/vouwdeuroplossing bewijst de douchecabinefabrikant uit het Sauerland opnieuw haar innovatieve vakmanschap en de flexibiliteit in maatwerk. Het geraffineerde vouw-principe van de slimme 6 mm Exklusiv-profiel draai-/ vouwdeuroplossing „ontwijkt“ simpelweg storende hindernissen zoals ramen, deuren of radiatoren. Het 180° zwenkbare draai-/vouwprofiel combineert de badkamerexpert met het beproefde, draaibare Exklusiv wandaansluitprofiel.

Resultaat: De complete glazen-douchcabine kan eenvoudig worden samengevouwen en vlak tegen de wand worden weggezet. Het douchebereik wordt daarmee omgetoverd tot een vrij toegankelijke beweegruimte. Met de nieuwe Exklusiv profiel-draai-/vouwdeurtechniek kan een uitzonderlijk variabele oplossing worden gedemonstreerd en een professioneel badkamerontwerp - zelfs voor de kleinste badkamer - worden gerealiseerd.

Meer van : HSK Duschkabinenbau KG

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent