wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchebak  /   trend-douche-inloop-zonder-drempel

Trend: douche inloop zonder drempel

Een vlakke douche instap zonder profielen of andere barrières is een wens van velen. Niet alleen uit esthetisch oogpunt, maar juist uit oogpunt van veiligheid en comfort.

  • Fotocollectie

Douchewandspecialist HÜPPE biedt hiervoor meerdere attractieve series, zodat aan ieders smaak tegemoet kan komen. U kunt deze series douchewanden bovendien prima combineren met de vlakke douchebakken van de serie Easystep, die HÜPPE ook levert. De vloer wordt dan één mooi en vlak geheel, hetgeen zorgt voor een comfortabele en zeer veilige instap. Bovendien lijkt de doucheruimte optisch groter en geeft het de badruimte meer elan.

Door de vergrijzing, het langer zelfstandig wonen van ouderen en de tendens van zelfstandig wonen van mensen die minder goed ter been zijn, is de vraag naar drempelvrije en een meer veilige douche-instap in opmars. Maar ook jonge mensen wensen een veilige douche inloop zonder obstakels. Om aan de vele wensen tegemoet te komen biedt HÜPPE diverse series met een drempelvrij instap. 

In de Manufaktur Studio ontwerpt HÜPPE creatieve maatwerkoplossingen voor individuele bad- en wellnessruimten. Naast een drempelvrije instap zijn er vele unieke en creatieve details mogelijk. De meeste standaard mogelijkheden, maar eveneens uniek, biedt de exclusieve en nieuwe serie Studio Paris. De combinaties met de chroomdecors in het glas maakt deze serie absoluut exclusief. Zoekt u een prijsgunstige serie met een uitgesproken design, dan is de serie 501 Design wat voor u. Bij deze serie kunnen alle modellen met zwaaideuren drempelloos worden geleverd.

Daarnaast zijn er nog de standaard series Enjoy en Vista waar alle modellen gelijk met de vloer geïnstalleerd kunnen worden. Ook bij deze serie kunt u kiezen uit vele modellen. De vele mogelijkheden voor grote afmetingen zorgen daarbij voor nog meer ruimtelijk comfort.

Meer informatie: www.huppe.nl.

Publicatiedatum: 1 juni 2010

Tags: wonen badkamer badkamers douche inloopdouche drempel drempelloos HÜPPE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent