wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchebak  /   praktische-totaaloplossing-voor-afwerking-van-doucheruimtes

Praktische totaaloplossing voor afwerking van doucheruimtes

Met Viega Advantix brengt Viega Nederland een afvoersysteem voor probleemloze afwatering van doucheruimtes op de markt, waarmee een 100% waterdichte doucheruimte wordt gecreƫerd.

Met Viega Advantix brengt Viega Nederland een afvoersysteem voor probleemloze afwatering van doucheruimtes op de markt, waarmee een 100% waterdichte doucheruimte wordt gecreëerd. www.viega.com

Het nieuwe systeem kenmerkt zich door een beperkte opbouwhoogte, een grote afvoercapaciteit en een onderhoudsvrije uitvoering. Het degelijke en doordachte systeem wordt geleverd als compleet bouwpakket en zorgt ervoor dat contactlekkage tot het verleden behoort. Het complete Advantix programma bestaat uit een basiselement, buisdoorvoering, afdichtingsvarianten, in hoogte verstelbare opzetstukken, frames, roosters en lijm.

 

De afvoer is vervaardigd uit één stuk en is met een minimale hoogte van 70 mm zeer vlak. Van het opzetstuk bestaan verschillende uitvoeringen. De eenvoudigste uitvoering heeft een kunststofframe en een RVS-rooster. Voor het luxere segment zijn er roosters uit de Viega Visign-serie. Deze zijn leverbaar in verschillende materiaaluitvoeringen en vormen en uiteenlopende ontwerpen. Zo zijn er vierkante en ronde roosters van glas en roestvaststaal, in zowel een matte als een glanzende variant.

 

Voor projecten van woningbouwverenigingen kan de service van Viega zelfs worden uitgebreid tot volledige begeleiding en ondersteuning.

Publicatiedatum: 22 december 2009

Tags: wonen ae badkamer douche doucheruimte viega advantix afvoer afvoersysteem afwatering visign glas roestvaststaal mat glanzend

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent