wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchebak  /   hppe-easystep-vlakke-douchebakken;-mooi-veilig-en-ook-op-maat-leverbaar

H?PPE EASYSTEP vlakke douchebakken; mooi, veilig en ook op maat leverbaar

Een vlakke douche instap is het summum van comfort en veiligheid. Daarom heeft H?PPE een serie vlakke douchebakken ontwikkeld die bovendien tegemoet komen aan de vraag naar modern design en duurzaamheid.

Een vlakke douche instap is het summum van comfort en veiligheid. Daarom heeft H?PPE een serie vlakke douchebakken ontwikkeld die bovendien tegemoet komen aan de vraag naar modern design en duurzaamheid. www.architectenweb.nl

Met deze EASYSTEP vlakke douchebakken wordt de vloer één mooi en vlak geheel, hetgeen zorgt voor een comfortabele en zeer veilige instap. Bovendien lijkt de doucheruimte optisch groter en veel moderner. Naast het bijzondere design is ook het materiaal ?eerste klas?, want het duurzame gietmarmer voelt direct warm aan, het is vorm- en krasvast, hygiënisch, huidvriendelijk en zuurbestendig. Het gietmarmer is bovendien geluiddempend, zodat hinderlijke douchegeluiden tijdens de nacht en vroege ochtend worden voorkomen.

 

HÜPPE levert de EASYSTEP in de kleur wit in vier standaard diepten: 700, 800, 900 en 1.000 mm. U kunt kiezen uit veel standaardbreedten en maatwerk is mogelijk tussen 800 en 1.800 mm. Dankzij deze grote maten kunnen grote doucheruimten worden gecreëerd en is het mogelijk om eenvoudig een ligbad te veranderen in een doucheruimte. De sifons zijn bewust aan de rand geplaatst, zodat u niet meer op de afvoer hoeft te staan. De serie EASYSTEP is veelzijdig te combineren want alle douchewanden van het HÜPPE Manufaktur-programma passen op deze moderne douchebakken.

Meer informatie: www.huppe.nl.

Publicatiedatum: 29 juni 2009

Tags: wonen badkamer badkamers douchebak douchebakken vlak vlakke Huppe H?PPE EASYSTEP inloopdouche inloopdouches AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent