wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douchebak  /   bette-douchebak-met-antislip

Bette douchebak met antislip

BETTEANTISLIP PRO: douchebakken met onzichtbare antislip coating, ook in vlekkeloos design.

  • Fotocollectie

Veilig douchen is wat iedereen wenst. Daarom worden douchebakken voorzien van ingebrand kwartszand. Dat is niet echt mooi om te zien en heeft het probleem, dat niet het gehele oppervlakte is voorzien van antislip. Een nadeel is bovendien dat de laag niet duurzaam is en kan weg slijten. De Duitse fabrikant Bette heeft daar iets voor bedacht: BETTEANTISLIP PRO. Dit is een duurzame antislip coating met vele voordelen. Ten eerste is de antislip coating visueel nauwelijks zichtbaar. De coating is op het volledige oppervlakte aanwezig en is duurzaam, hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Bij Bette is nu een prachtig design prima te combineren met een veilige antislip coating.

Veilig, esthetisch en veel keus

Vooral voor mensen die minder goed ter been zijn, kinderen en ouderen bestaat het gevaar gewond te raken door een val t.g.v. bijvoorbeeld gladde vloeren. Veiligheid is daarom essentieel om optimaal te kunnen genieten tijdens het douchen. Maar ook het design, de keuze van kleuren, een geheel vlakke of deels vlakke douchebak, is voor steeds meer mensen doorslaggevend. Bette komt aan al deze individuele wensen tegemoet, maar ook aan de wensen m.b.t. levensloop bestendig en bouwen volgens de DIN-normen. Dankzij BETTEANTISLIP PRO is veiligheid en design in meerdere series douchebakken te combineren. Want de nieuwe antislip coating wordt geleverd voor de series BETTEFLOOR, BETTEFLOOR SIDE en de vlakke en super vlakke douchebakken. Qua kleur kunt u ruimschoots kiezen uit glanzend wit en vele matte kleurtinten.

Veilig en hygiënisch

Douchebakken met de nieuwe coating BETTEANTISLIP PRO voldoen aan de antislipwaarden R10 volgens DIN 51130, DIN 51097 (evaluatiegroep B) en DIN 18040 (barrièrevrij). De nieuwe coating is zeer robuust, sterk en tegelijk hygiënisch en reinigingsvriendelijk. Vuil en bacteriën hechten niet aan op de poriënvrije oppervlakte. Daarom is BETTEANTISLIP PRO ook geschikt voor openbare toepassingen, zoals bij hotels, zorghotels, verpleegtehuizen, bejaardentehuizen en ziekenhuizen. Sven Rensinghoff marketing manager van Bette:'De combinatie van staal en email is al zeer hard, qua vorm uiterst stabiel, kras- en slagvast een gemakkelijk schoon te maken. Met BETTEANTISLIP PRO bieden wij een extra optie die antislip en een esthetisch design op een hoger niveau tillen.'

Meer informatie: www.bette.nl

Publicatiedatum: 10 juni 2015

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: Bette douchebak antislip BETTEANTISLIP PRO coating

avatar
avatar

Wesenaar

Kan ik een antislipcoating zelf op een bestaande douchebak aanbrengen ?

op 21 June 2015

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent