wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   wonennl---badkamers-in-winkel-en-als-app

Wonen.nl - Badkamers: in winkel en als app

Is je badkamer aan een verbouwing toe? Doe inspiratie op met Wonen.nl - Badkamers. Verkrijgbaar in de winkel en als app!

  • Fotocollectie

De badkamer heeft de afgelopen jaren een ware metamorfose ondergaan. Van hokje met witte tegels en sfeerloos kunstlicht is het tegenwoordig een heuse thuisspa om heerlijk in te ontspannen, genieten en relaxen. Kleurentherapieën, stoombaden, bruinen en op de achtergrond een prettig muziekje of je favoriete televisieprogramma.

Maar misschien wil je je badkamer helemaal niet verbouwen, maar slechts met een paar accenten een andere sfeer creëren. Er zijn genoeg mogelijkheden om je badkamerinterieur persoonlijk en sfeervol te maken. In ons artikel over de laatste badkamertrends laten we je een aantal hippe mogelijkheden zien.

Nu heeft niet iedereen een grote badkamer tot zijn beschikking. We laten daarom ook verschillende voorbeelden zien hoe je je kleine ruimte ook sfeervol (en praktisch) kunt inrichten. De juiste voorlichting van de specialist en het voorleggen van de diverse mogelijkheden zijn hierbij erg belangrijk.

Wonen.nl - Badkamers

Van grote hulp is ook een goed 'badkamerplan'. Dit helpt je de ruimte optimaal in te delen. Daarom nemen wij stap voor stap alle mogelijkheden met je door. Van wastafel tot badmeubel, van tegel tot designradiator; elk element in de badkamer komt aan bod. Kortom, een nieuwe badkamer begint met Wonen.nl - Badkamers.

Aan de hand van een aantal stappen creëer je jouw ideale badkamer in een handomdraai! Het magazine ligt vanaf vandaag in de winkels en is tevens gratis te downloaden in de iTunes Store en Google Play Store.

Heb je meer inspiratie nodig? Schrijf je dan gelijk even in voor de nieuwsbrief. Hiermee houden wij je op de hoogte van het laatste woonnieuws! Zo krijg je je broodnodige wooninspiratie wekelijks in je mailbox!

Meer informatie: Wonen.nl magazines

Publicatiedatum: 1 november 2013.

Tags: Wonen.nl badkamers magazine badkamer douche bad

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent