wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   vlakke-douchevloeren-van-villeroy-en-boch-doucheoplossingen-op-maat-

Vlakke douchevloeren van Villeroy & Boch: Doucheoplossingen op maat

Villeroy & Boch biedt verschillende soorten ultravlakke douchevloeren aan in verschillende materialen: acryl, keramiek en Quaryl.

  • Fotocollectie

Op het moment zijn vlakke ingebouwde douchevloeren een echte trend in de badkamer. Villeroy & Boch biedt daarom verschillende soorten ultravlakke douchevloeren aan in verschillende materialen: acryl, keramiek en Quaryl. Elk materiaal heeft zijn eigen unieke eigenschappen en prijsklasse. Met deze kwalitatieve doucheoplossingen begin je de dag altijd goed!

Squaro Infinity: vlakke en warme douchevloer

De Squaro Infinity douchevloeren zijn dankzij het unieke materiaal Quaryl® op de millimeter nauwkeurig met zeer strakke randen en hoeken op maat te snijden. Zelfs in lastige hoeken of zuilen. De douchevloer is super vlak en ziet er daardoor prachtig uit. Bovendien voelt hij heerlijk warm aan de voeten, is gemakkelijk schoon te houden en voldoet aan de hoogste antislipklasse. Squaro Infinity is beschikbaar in vijf moderne kleuren: Antraciet, Grijs, Bruin, Edelweiss of Crème.

Ook het ultravlakke design met de verzonken geïntegreerde afvoer zet de hoogste maatstaven en is bekroond met de gerenommeerde iF Design Award 2016.

Architectura MetalRim: ultravlakke look

De drempelvrije Architectura MetalRim-douchevloeren zijn ultraplat en hebben een minimalistisch design. Dit gunstig geprijsde instapmodel past door de diversiteit aan maten in vrijwel iedere badkamer. Architectura MetalRim is gemaakt van hoogwaardig acryl en is versterkt in de hoeken, waardoor de vloer niet doorbuigt. De douchevloeren hebben een mooie hoogglans afwerking en de afvoer is mooi weggewerkt. Bovendien zijn ze uit te rusten met VilboGrip: een antislipoppervlak dat zorgt voor extra veiligheid.

Subway Infinity/ ViPrint: douchevloer met tegel look

Sommige mensen geven de voorkeur aan een tegelvloer in de douche. Tegels zijn echter erg onhygiënisch (vuil blijft in de voegen zitten) en onveilig door de gladheid. Subway Infinity is de innovatieve keramische douchevloer van Villeroy & Boch voor mensen die toch graag kiezen voor de look van tegels. Voor Subway Infinity is namelijk een innovatieve printtechnologie ontwikkeld: ViPrint. Hiermee kan een print op de douchevloer gemaakt worden in hetzelfde patroon als de tegels in de douche. Het is een vloer, maar je ziet een tegel! Verder is het materiaal stoot-, slag- en krasvast. 

Publicatiedatum: 18 juni 2016

Tags: douchevloer douchevloeren villeroy boch douche douche-oplossing

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent