wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   piccolo-step-in

Piccolo Step-In

Pienter ruimteconcept voor een attractieve prijs.

Pienter ruimteconcept voor een attractieve prijs.

Grote douche voor een kleine badkamer / All inclusive oplossing met een uitstekende prijs - kwaliteit verhouding / Eenvoudig en veilig gebruik door het ontbreken van ingewikkelde techniek / Geïntegreerde eenheid van een handig toegankelijk inloopbad met douchewand / Comfortabel bad met een ergonomisch gevormde rugzijde / De sluiting van het bad dient ook als planchet / Handige accessoires

 

Als wereldwijde pionier van concepten voor kleine badkamers presenteert Duscholux een oplossing die op een unieke wijze onbelemmerd douchen combineert met verkwikkend baden en tegelijk maximaal comfort op een minimale ruimte realiseert: Piccolo Step-In.

Als douche of als bad, alleen of samen, waarbij de ene douchet en de ander een bad neemt: de Piccolo Step-In is een opmerkelijk ruime douche en ook een uitnodigend bad. Een all-inclusive oplossing die primair ontwikkeld is voor liefhebbers van een douche. Om preciezer te zijn; een zowel praktische als comfortabele, maar bovenal zeer flexibele oplossing voor de kleine badkamer. Geschikt voor alle typen mensen, voor iedere leeftijd en voor elke lifestyle.

Het douchescherm en het bad zijn nauwkeurig op elkaar afgestemd in vorm en functie. Als eenheid bieden ze een ruim bemeten douchegelegenheid met maximale bewegingsvrijheid en een comfortabel inloopbad met onbelemmerde toegang.

Als één- of als tweedelige uitvoering: de naar beide zijden draaibare badwand biedt bij het douchen een afdoende bescherming tegen spatwater. De lage- en dus comfortabele en veilige instap in het ergonomisch gevormde bad blijft normaal gesproken open. Het in de zijkant te plaatsen sluitelement wordt alleen toegepast als de unit wordt gebruikt om te baden. Het sluitelement is eenvoudig te plaatsen en heeft geen storend beslag aan de binnenzijde. Het functioneert zowel uitgenomen als in geplaatste toestand als een handig aflegvlak voor badaccessoires. Piccolo Step-In; eenvoudig te bedienen, veilig en comfortabel. Een flexibele oplossing voor iedere gebruiker.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Tags: wonen badkamer Duscholux Piccolo Step-In ergonomisch douche bad douchescherm AE badkamerrenovatie badkamer renovatie renoveren

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent