wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   mijn-doucheplezier-met-raindance-select

Mijn doucheplezier met Raindance Select

Raindance Select handdouche zorgt voor een unieke waterbeleving.

Raindance Select handdouche zorgt voor een unieke waterbeleving.

De Raindance Select 150 handdouche met haar vloeiende ronde, moderne vormgeving is de volgende generatie van de succesvolle en vaak gekopieerde Raindance douches van Hansgrohe. Dankzij de optimale verdeling van het water over de straalschijf en het vernieuwende, aantrekkelijke uiterlijk van de producten, is het Raindance assortiment sinds de introductie zeer gewild. De focus van de nieuwe handdouches ligt op functionaliteit en het bedieningscomfort.

 

De favoriete straalsoort kan met één hand worden ingesteld met een simpele druk op de Select-knop. Geniet van de zachte, ontspannende regendouche in de RainAir stand, de vijf intensief masserende stralen van CaresseAir of de verfrissende mix-straal. De speciale AirPower-technologie zorgt ervoor dat het water met lucht wordt verrijkt: voor een zachte, volle regendouche of een extra krachtige massagestraal. De Raindance Select handdouche is voorzien van het QuickClean anti-kalksysteem welke zorgt voor een lange levensduur: kalkafzetting kan eenvoudig weggewreven worden.

Compleet assortiment voor optimaal doucheplezier
De handdouche is verkrijgbaar in chroom en wit-chroom en is uit te breiden naar een complete doucheset met de Unica’S Puro glijstang. De doucheset is ook in combinatie met de nieuwe Ecostat Select opbouw douchethermostaat verkrijgbaar en als onderdeel van de Raindance Select douchesystemen.

Voor wie wel lekker wil douchen maar toch denkt aan het waterverbruik is er de EcoSmart uitvoering: de Raindance Select EcoSmart handdouche biedt optimaal douchecomfort met een laag waterverbruik van maximaal 9 liter per minuut, onafhankelijk van de waterdruk.

Publicatiedatum: 23 september 2011

Meer informatie: www.hansgrohe.nl.

Tags: wonen badkamer douche handdouche raindance select hansgrohe

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent