wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   kludi-suparaflex-silver-doucheslang

Kludi suparaflex silver doucheslang

Kludi en de traditie van de doucheslang met de suparaflex silver doucheslang.

Kludi suparaflex silver doucheslangKludi is een Duitse familieonderneming, die zich heeft gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van kranen, thermostaten, douches , douchegarnituren, sifons, accessoires afvoergarnituren en ... doucheslangen.

Vooral de doucheslangen hebben een lange traditie bij Kludi. Welhaast vanaf het prille begin van de onderneming in 1926, zijn deze in alle soorten en maten geproduceerd.

In het begin waren het alleen douchslangen met een metalen buitenmantel die de fabriek verlieten, later waren het steeds meer de witte kunststoffen project doucheslangen die geproduceerd werden.

Als een van de eerste begon Kludi met het luxer maken van sanitaire producten. Dit resulteert heden ten dage in een omvangrijk assortiment doucheslangen. De LogoFLEX doucheslangen hebben een versterkt uiteinde. De Sirenaflex douchslangen zijn geheel versterkt. De Suparaflex doucheslangen hebben daarnaast ook nog een vrij te draaien aansluitwartel, waardoor de slang niet “in de knoop” kan raken.

De new waves doucheslangen waren tot nu toe het summum op doucheslanggebied. Om de versterkte binnenmantel zijn chroomserpentines gevlochten met daaromheen een helder transparante buitenmantel. Deze doucheslang oogt als verchroomd.

De suparaflex silver is de nieuwe telg binnen het Kludi doucheslang assortiment. Deze slang heeft een grotere binnendiameter voor een nog betere waterdoorlaat. De mantel is extra verstevigd en uit één stuk getrokken. Dit maakt de slang sterker zonder aan flexibiliteit in te leveren en komt de duurzaamheid ten goede. Maar wat wellicht nog belangrijker is dat de slang super glad is. Uit hygiënisch oogpunt een uitermate belangrijk detail. Vanzelfsprekend heeft de suparaflex silver een vrij draaiende wartel aan de handdouchezijde.

Ook deze suparaflex silver doucheslangen worden gekenmerkt door een uitmuntende verhouding prijs<>kwaliteit en zijn uitsluitend bij professionele kanalen verkrijgbaar.

Voor meer informatie: www.kludi.com

Publicatiedatum: 21 juli 2013

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: kludi suparaflex silver doucheslang douches douche

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent