wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   hsk-shower-set-rs-softcube-is-veilig-en-comfortabel

HSK Shower-Set RS Softcube is veilig en comfortabel

Nieuw: Shower-Set RS Softcube van HSK met veiligheids-thermostaatarmatuur.

Nieuw: Shower-Set RS Softcube van HSK met veiligheids-thermostaatarmatuur.

Van hoofddouche tot design handdouche – bij de Shower-Set RS Softcube van HSK is alles op dezelfde vormgeving van de Softcube-Designwereld van de Olsberger Badexpert afgestemd. Nu is ook de schitterende Shower-Set uitgebreid met een thermostaatarmatuur. Het model is ideaal voor toepassing met douchecabines, alu-spiegelkasten en designradiatoren van de Softcube Designwereld. Daarnaast munt het model bovendien uit door veel comfort en veiligheid met een nieuwe SafeTouch functie. 

De nieuwe Shower-Set RS Softcube thermostaat verenigt schitterend chroom met een zachte vormgeving. Deze vindt men ook terug in de slechts 2 millimeter dikke Softcube hoofddouches. Optioneel kan de standaard meegeleverde 300 x 200 x 2 millimeter hoofddouche ook worden vervangen door een supervlakke 400 x 250 millimeter Softcube hoofddouche. Ook de aparte design handdouche, met in hoogte verstelbare houder aan de glijstang, is in de vormgeving consequent afgestemd op het Softcube design. Praktisch: antikalk-noppen vereenvoudigen de reiniging van zowel hoofd- als handdouche. 
Nieuw: Shower-Set RS Softcube van HSK met veiligheids-thermostaatarmatuur.

Comfort en veiligheid dankzij het thermostaatarmatuur met SafeTouch-functie

De Shower-Set RS Softcube thermostaat valt niet alleen op door de schitterende vorm en hoogwaardige kwaliteit, zoals HSK-directeur Joachim Schulte uitlegt: „Hier wordt design samengevoegd met een functionele uitrusting en ecologische efficiëntie.“ De spaarknop van de nieuwe veiligheids-thermostaatarmatuur verhindert het per ongeluk volledig opendraaien van de waterhoeveelheid. Zoals bij de bekende 38°C-begrenzer moet door het indrukken van een knop bewust worden gekozen voor de verhoging van de doorstromende waterhoeveelheid. Bovendien munt de thermostaatkraan uit door de hittebeveiliging en de comfortabele SafeTouch-functie. Een geoptimaliseerd opbouwsysteem zorgt ervoor, dat het kraanhuis op de relevante plaatsen niet onaangenaam heet wordt. 

Meer informatie: www.hsk-duschkabinenbau.de

Publicatiedatum 28 oktober 2013.

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: hsk shower set rx sotfcube veiligheid thermostaat armatuur

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent