Foto: hansgrohe-showerselect-inbouwthermostaat

Hansgrohe ShowerSelect inbouwthermostaat

Doucheplezier met één druk op de knop met de Hansgrohe ShowerSelect inbouwthermostaat met Fixfit slangaansluiting en Porter douchehouder.

De nieuwste ShowerSelect thermostaat is een complete oplossing van een thermostaat met een geïntegreerde Fixfit slangaansluiting en Porter douchehouder. De doucheslang en handdouche zijn vrij te kiezen, geheel naar vormgeving van de badkamer en wensen van de gebruiker, waardoor de douche een nog individuelere uitstraling krijgt. Dankzij de eenvoudige inbouwmontage op het inbouwdeel iBox universal ontstaat er meer bewegingsvrijheid in de douche of bij het bad.

Hansgrohe ShowerSelect inbouwthermostaat

Geheel intuïtief en met één eenvoudige druk op de Select-knop kan de doucher met de nieuwe ShowerSelect inbouwthermostaat verschillende douchefuncties kiezen en waterstralen aan- en uitzetten. Dankzij de vlakke vormgeving is de afdekrozet eenvoudig te reinigen. Omdat de waterdoorvoer van de ShowerSelect inbouwthermostaten geheel in de wand geïsoleerd is, wordt deze aan de buitenkant niet heet. In combinatie met de veiligheidsfuncties SafetyStop en SafetyFunctie is de ShowerSelect thermostaat met geïntegreerde Fixfit slangaansluiting en Porter douchehouder uiterst veilig in gebruik.

Meer informatie: www.hansgrohe.nl

Publicatiedatum: 15 april 2014

Guido van Loon - Wonen.nl

Reacties