wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   hÜppe-geeft-elegantie-nieuw-gezicht

HÜPPE geeft elegantie nieuw gezicht

Ieder mens heeft een eigen levensstijl en heeft vele wensen op het gebied van baden en douchen. Daarom heeft douche- en badwandfabrikant HÜPPE twee nieuwe designstijlen ontwikkeld: ELEGANCE en PURE.

Ieder mens heeft een eigen levensstijl en heeft vele wensen op het gebied van baden en douchen. Daarom heeft douche- en badwandfabrikant HÜPPE twee nieuwe designstijlen ontwikkeld: ELEGANCE en PURE.

De stijl PURE is een eerbetoon aan heldere rechte lijnen en is pure perfectie volgens het grondbeginsel “less is more” of te wel “minder is meer”. De ontwerpstijl ELEGANCE is gebaseerd op weelderige, speelse en afgeronde vormen. In deze nieuwe designstijlen, die de toonaangevende fabrikant designwerelden noemt, introduceert het bedrijf dit jaar meerdere series. Te beginnen met twee heel betaalbare series douchewanden: HÜPPE Aura elegance en HÜPPE Design elegance.

 

Beide series zijn toonbeelden van kwaliteit en perfectie. De vormgeving past in de nieuwe trends van de badarchitectuur en heeft zachte en subtiele ronde vormen. Dit geldt eveneens voor de materialen chroom en alu-look, die zich prima laten combineren. Naast alu-look zijn de profielen ook leverbaar in de kleuren wit en chroom-look. Wat de techniek betreft biedt HÜPPE vele onderscheidende voordelen. Zoals het hef-/daalmechanisme dat voor een perfecte sluiting van de deur zorgt. Bovendien is het glas duurzaam echt glas en is de instap naar keuze vrij van een waterkering, dus veilig en barrièrevrij. De wandbevestigingen zijn een lust voor het oog, want er zijn geen schroeven in het zicht.

De zwaaideuren serie HÜPPE Aura elegance is leverbaar als hoek- en nismodellen in verschillende breedte en hoogte maten. De serie HÜPPE Design elegance in vele hoek-, nis- en Walk-In modellen en drie modellen voor ligbaden.

Publicatiedatum: 11 april 2011

Meer informatie: www.sanidrome.nl

Tags: wonen badkamer huppe elegance pure bad douche

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent