wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   combidouche-easy-in-repabad-douche-om-in-te-baden

Combidouche Easy-in Repabad: douche om in te baden

Architectuur voldoet aan innovatie. Repabad Easy-in – de douche om in te baden!

  • Fotocollectie

De jury van de interior innovation award en Inconic Award was overtuigd door dit product en onderscheidde de "Easy-in" met de design awards. De combidouche 'Easy-in' van Repabad kan met een druk op de knop worden veranderd in een absoluut waterdicht welzijnsbad. Een motorisch aangedreven schuifdeur glijdt fluisterstil op zijn plek. Met deze oplossing wordt tevens ruimte in de kleine badkamer bespaard.

Een lichte druk op de toets is al voldoende en fluisterstil schuift een motoraangedreven schuifdeur op zijn plek en verandert de douchebak in een badkuip. Vier motoren staan borg voor het aandrukken van de deur over het gehele oppervlak. 'Easy-in' van Repabad is een douchebadcombinatie met een comfortabele instap en een welzijnsbad voor twee in één product. Het douchegedeelte biedt met 100 x 95 / 80 cm oppervlak veel bewegingsvrijheid en maakt ook gemeenschappelijk douchen mogelijk. Bij een gesloten deur wordt de douche een badkuip die in de versie van 180 x 100 / 75 x 46 cm ook ruimte biedt voor twee personen. Maar de Easy-in gooit ook hoge ogen als ruimtewonder in de maten 170 x 75 x 46 cm. Zes sensoren controleren de afsluiting voordat het bad met water wordt gevuld. Voor het douchen kan de schuifdeur geopend blijven. De comfortabele in- en uitstap is nog een argument dat voor de Easy-in pleit. Door een instaphoogte van 19 cm kan men comfortabel instappen.

In de gemiddelde Nederlandse badkamer waar men nog steeds moet doen met ca. 7 m2 oppervlak is de innovatieve douche- en badoplossing bovendien een echte probleemoplosser. Want niet alleen de douchebadcombinatie bespaart ruimte, maar ook de schuifdeur levert nog eens waardevolle centimeters op voor extra bewegingsvrijheid.

Met 16 modellen heeft 'Easy-in' voor elke ruimtesituatie de passende oplossing: een hoek-, een nis- en een wandversie in twee afmetingen, elk in een linkse en een rechtse uitvoering.

Meer informatie: www.repabad.nl

Publicatiedatum: 25 november 2014

Tags: Combidouche Easy-in Repabad douche bad baden

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent