wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  douche  /   bette-exclusieve-kleuren-2016

BETTE exclusieve douchevloeren

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

BETTE exclusieve douchevloeren zijn afgestemd op de trends in tegels, natuursteen en houten vloeren zodat de douchevloer mooi combineert met de vloertegels.

Exclusieve kleuren

De Bette douchevloeren, douchebakken en wastafels worden uiteraard in alle voorkomende sanitairkleuren geleverd. Naast een breed spectrum van 1.000 standaardkleuren hebben wij een eigen wereld aan kleuren ontwikkeld. Deze kleurenwereld is afgestemd op de trends in tegels, natuursteen en houten vloeren en wordt nu geactualiseerd met negen* lichte en middeldonkere tinten.

Na een aantal jaren van donkere vloeren met vele tinten donker bruin, antraciet en zwart zijn de nieuwe tegelcollecties nu weer lichter. Zandkleuren, betonkleuren en groengrijs zijn in opkomst. Om de douchevloeren en douchebakken van BETTE nog beter tot zijn recht te laten komen is het kleurenpallet nu vernieuwd. Hierdoor kunnen de BETTE douche producten bijna onzichtbaar in de tegelvloer opgenomen worden omdat er gemakkelijk een bijpassende kleur geselecteerd kan worden. Maar ook de BETTE wastafels zijn in deze 22 tinten uit de kleurenwereld verkrijgbaar.

Hygiënisch en duurzaam

Wastafels en douchevloeren en douchebakken uit het edele titaanstaal  kennen een lange duurzaamheid en worden door BETTE al meer dan 60 jaar vervaardigd uit natuurlijke grondstoffen. Met titaniumstaal voor de basisvorm en voor het speciale glazuur (emaille): gemalen glas, kwartszand, ertsen en borax.

Op het glasharde en poriënvrije oppervlak van het glazuur hebben vuil en bacteriën geen kans. Een duidelijk voordeel tegenover kunststof. Maar het is ook een hygiënisch alternatief voor een getegelde douchevloer. De poreuze voegen tussen de vloertegels bieden namelijk geen enkele weerstand aan vuil en bacteriën. Met een douchevloer van Bette voorkomt u niet alleen voetschimmel maar hoeft u na verloop van tijd geen voegen te vernieuwen om lekkages te voorkomen. Met een douchevloer uit titaanstaal/emaille van Bette kunt u onbelemmerd genieten.

Daarnaast is het emaille kras- en slagvast, bestand tegen chemicaliën, zoals cosmetica en verzorgingsproducten (zelfs nagellakremover), hittebestendig (ook bestand tegen kaarsen) en voor een hoog comfort warmtegeleidend. Al deze voordelen zorgen ervoor dat het oppervlak zijn briljante glans en kleurechtheid behoudt, zelfs na vele jaren.

Meer van : Bette GmbH & Co. KG

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent