wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  designbadkamer  /   wellness-badkamer

Wellness badkamer

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Bij Wellness denken we aan ontspannen genieten in een sfeervolle badkamer. In deze badkamer zijn de ronde moaziëkwanden bij de douche bijzonder chique. De luxe hoofddouches zijn voorzien van verlichting zodat er een kleur kan worden gekozen die past bij het genietmoment. Naast de hoofddouches is er een handdouche en Sunshower aanwezig. Het luxe ligbad in deze badkamer is onder andere voorzien van Hydro jets en Spa jets. Goed voor vele uurtjes badplezier!

Ontspannen douchen

Het is heerlijk om in de douche te kunnen kiezen voor het vallende water vanuit de plafonddouche of voor de masserende stralen vanuit de handdouche. Tijdens het douchen, kan de Sunshower worden geactiveerd met infra roodwarmte of zonlicht. Dat is extra lekker tijdens koude en donkere dagen!

Exclusief badkamermeubel

De dubbele wastafel met onderkast is exclusief gemaakt. Het zwarte natuursteen komt op diverse plaatsen terug in deze wellness badkamer. De nissen en spiegels zien er bijzonder chique uit.

In weelde baden

De luxe whirlpool biedt alles om in weelde te baden. Het bad is voorzien van een badrandcombinatie uit de Axor serie van het merk Hansgrohe. Naast de Spa jets en Hydro jets heeft het bad Hydro-badverwarming zodat het badwater constant op temperatuur wordt gehouden. Boven het bad is een verlichte nis gecreëerd. De nis brengt sfeer aan in deze luxe wellness ruimte!

Meer van : De Eerste Kamer

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent