wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   functionele-badkamerinrichting-maakt-kleine-badkamer-groots

Functionele badkamerinrichting maakt kleine badkamer groots

Met de juiste slimme producten en handige indeling van de Duravit series DuraStyle en Darling New worden kleine badkamers en wc’s groots.

  • Fotocollectie

Bij een gering vloeroppervlak ligt de focus op de basiselementen en hun toepassing, aangepaste en gereduceerde maten zijn daarbij belangrijke steekwoorden. Efficiënt gebruik van de ruimte wordt bijvoorbeeld mogelijk gemaakt door het fonteintje uit de serie PR Comforts met een breedte van 450 mm en een smalle rand. Ook de extra smalle versie waar de kraan aan de zijkant zit, bespaart waardevolle centimeters. Zeer goed geschikt voor toepassing in kleinere ruimtes zijn de rechthoekige vormen, zoals in de series Vero en 2nd floor. Ze laten zich in iedere hoek integreren en hebben minder plaats nodig dan halfronde vormen in dezelfde grootte. Ook het diagonale fonteintje uit de serie Architec is interessant door zijn bijzondere geometrie.

Als er weinig plaats is, zijn er WC’s met een verkorte uitsprong. Voor de gastenbadkamer is een douche met opbergmogelijkheden interessant. Daarvoor is de innovatieve douchewand OpenSpace geschikt, die na gebruik eenvoudig tegen de wand wordt geklapt en zo de bewegingsradius in de ruimte duidelijk vergroot.

Bij kleine vloeroppervlakken kun je ruimte creëren door in de hoogte te werken. Hoge kasten uit het meubelprogramma L-Cube bieden een optimale inrichting van de ruimte.

De criteria voor een kleinere badkamer of toilet staan vast: het moet multifunctioneel en eenvoudig te reinigen zijn, veel opbergruimte bieden en er moet ruimte zijn voor eigen ideeën.

Meer informatie: www.duravit.nl

Publicatiedatum: 29 september 2015

Tags: duravit durastyle darling new badkamer badkamers badkamerinrichting

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent