wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   elegance-armatuur-van-keuco-design-en-kwaliteit-made-in-germany

ELEGANCE armatuur van KEUCO design en kwaliteit made in Germany

Tijdloze ELEGANCE voor de komende decennia

  • Fotocollectie

Een vormgeving van een tijdloze schoonheid kenmerkt de collectie ELEGANCE. Centraal in de omvangrijke collectie, die van wastafels, badmeubelen en spiegelkasten tot armatuur en accessoires alle wezenlijke elementen voor de inrichting van een badkamer omvat, staat de grote keuze uit armaturen van eersteklas design en de hoogste kwaliteit. Zacht afgeronde lijnen met duidelijke geometrische vormen kenmerken het aanzien. Schitterende chromen oppervlakken geven de vormen goed weer en het solide materiaal zorgt er voor dat de hoogwaardigheid van het armatuur ook haptisch te beleven is.

Perfectie tot in het detail

Gecombineerd met innovatieve techniek bevatten de armaturen opmerkelijke bijzonderheden. Perfectie tot in het detail is het bijzondere kenmerk van de ELEGANCE-producten. Dat blijkt duidelijk van de ééngreeps-wastafelmengkraan tot aan de toiletkraan met de zijdelingse bediening. Een bijzonder voordeel van de zijdelingse bediening in plaats van bovenop de kraan: bij het sluiten van de greep met natte handen blijft de kraan droog en schoon en dus ook vrij van kalkvlekken.

Ook voor de douche heeft de collectie ELEGANCE bijzondere armaturen paraat: zo zorgt een douchekraan met extra grote hoofdsproeier van 18 cm doorsnee en een extra handdouche met een normale, soft- en massagestraal voor comfortabel douchen. De douche-eenheid is met een ééngreeps-douchemengkraan of met een thermostaatkraan verkrijgbaar en past op een normale standaard aansluiting. Ook bij renovaties kan deze kraan probleemloos worden geïnstalleerd.

De speciale opbouwkraan

Een andere innovatief hoogtepunt is de speciale opbouwkraan voor combibaden voor baden en douchen: Dit bevordert het comfortabel baden alsmede het douchen met een grote schoteldouche of handdouche. Daarmee wordt het douchecomfort in de badkuip gegarandeerd, zowel thuis als in hotels. Ook de uitbreiding bij bestaande aansluitingen is zonder grote montagewerkzaamheden eenvoudig mogelijk. Het assortiment wordt afgerond door harmonisch op het design afgestemd armatuur: van bidetkranen tot kranen voor op de badrand en inbouwkranen voor bad en douche. De veelzijdigheid van het armatuurprogramma van de collectie ELEGANCE vervult alle wensen.

Publicatiedatum: 7 april 2009

Tags: wonen badkamer armatuur Elegance Keuco kranen armatuuren kraan douchkop mengkraan schoteldouche handdouche massagestraal bidetkranen AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent