wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   durasquare-nieuwe-collectie-duravit

DuraSquare: nieuwe collectie Duravit

Met haar nieuwe collectie DuraSquare presenteert Duravit een upgrade van de VeroAir-lijn, bekend om zijn pure, minimalistische uitstraling.

  • Fotocollectie

Strakke randen versmelten met organisch vloeiende binnencontouren. Wastafel en ligbad zijn vervaardigd uit de innovatieve materialen DuraCeram® en DuraSolid.

Het architectonische design van de wastafels, fonteinen en opzetwastafels is rechthoekig en uitermate nauwkeurig vormgegeven. Met deze collectie legt Duravit de nadruk op de parallelle belijning. De extreem dunne randen hebben een wanddikte van slechts vijf millimeter. De zachte binnenkant van de waskom biedt een mooi esthetisch contrast met de geometrische vormen van de collectie.

De minimalistische wastafel is vervaardigd uit DuraCeram®. Dit keramische materiaal maakt het mogelijk om opzetwastafels met buitengewoon dunne randen te creëren, die naast zeer onderhoudsarm ook zeer robuust zijn. De producten in deze collectie zijn verkrijgbaar in de voor architecten gangbare afmetingen 1000 mm en 600 mm (wastafels), 450 mm (fonteintjes) en 600 mm (opzetwastafels). De wastafel in combinatie met het nieuwe wastafelframe wordt daarmee dé eyecatchende feature van de badkamer. Dit nieuwe flexibele frame is in hoogte verstelbaar en verkrijgbaar in chroom en zwart. Het glazen legbord van het frame is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren waaronder: Jade, Stone Blue en Flannel Grey. De kleuren zorgen voor kleine individuele kleuraccenten in de badkamer en zijn te combineren met alle Duravit meubelseries.

De vormgeving van de DuraSquare-ligbaden is geheel afgestemd op de wastafels. Door de unieke vervaardiging uit het gegoten mineraal DuraSolid, voelen de baden aangenaam en warm aan. De serie is nu ook voor het eerst verkrijgbaar als DuraSolid inbouwversie. Duravit biedt ligbaden in de afmetingen 1800 mm x 800 mm (inbouwversie) en 1850 mm x 850 mm (vrijstaand). In combinatie met het nieuwe Air-Whirl- en soundsysteem heeft u alle elementen om optimaal te ontspannen.

Met zijn rechthoekige geometrische en organische elementen, zoals de zacht afgeronde vormen, zijn de closets van bijvoorbeeld de VeroAir-lijn perfect te combineren met de DuraSquare-lijn.

Tags: durasquare duravit badkamer bad ligbad wastafel wastafels

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent