wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  complete-badkamer  /   luxe-badkamer

Luxe badkamer

  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie
  • Fotocollectie

Deze luxe badkamer oogt bijzonder sfeervol. Het badkamermeubel met opzetwastafels is op maat gemaakt en loopt door tot over de achterzijde van het bad. De badkamer krijgt hierdoor direct een bijzondere uitstraling. Er is veel aandacht geschonken aan de verlichting. Dat is mooi zichtbaar in de nis en bij de verdiepte onderplint van het ligbad.

Ligbad met badrandcombinatie

Het ligbad, de Wellpool Square van Cleopatra, is voorzien van een Hansgrohe Axor badrandcombinatie. De handdouche is binnen handbereik en het strakke uiterlijk wordt niet verstoord door een hangende doucheslang.

Luxe badkamermeubel

Het badkamermeubel is op maat gemaakt. Onder het houten wastafelblad zijn greeploze lades gecreëerd voor het opbergen van de verzorgingsproducten. Het massief eiken hout heeft een warme, levendige uitstraling. Twee opzetwastafels met organische vormgeving sieren het badkamermeubel. De ingebouwde wastafelkranen sluiten qua vormgeving mooi aan bij deze luxe badkamerstijl.

Inloopdouche met Sunshower

In deze inloopdouche is een strakke glazen douchewand gemonteerd. Wilt u luxe douchen? Dat kan onder de regendouche gecombineerd met de warmte van de Sunshower. De Sunshower De Luxe Health is ingebouwd. Geniet van de warmte van zonlicht en van infrarood tijdens het douchen!

Meer van : De Eerste Kamer

avatar
terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent