wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badmeubel  /   sjiek-badmeubelen-by-q-artz

Sjiek! badmeubelen by Q-artz

Nederlandse sanitairmerk Q-artz introduceert nieuwe collectie Sjiek! badmeubelen

Sjiek! badmeubelen by Q-artz. Nederlandse sanitairmerk Q-artz introduceert nieuwe collectie Sjiek! badmeubelen.

Hoogwaardige materialen en een bijzonder ontwerp vormen de basis van het programma wastafelbladen, ladekasten en kolomkasten. Het innovatieve karakter komt tot uiting in het gebruik van Silestone kwarts wastafelbladen in combinatie met greeploze kasten zonder zichtbare kopse kanten. Deze unieke collectie is leverbaar via de betere badkamershowrooms verspreid over Nederland.

Silestone kwartssteen kent een grote populariteit als materiaal voor keukenwerkbladen. De hoge mate van vlek- en krasbestendigheid maken Silestone ook zeer geschikt voor de toepassing als wastafelblad. Q-artz vervult hierin een trendzettende rol. Binnen het Sjiek! programma is er keuze uit 6 verschillende type wastafelbladen die in meer dan 20 kleurstellingen leverbaar zijn.Silestone wastafelbladen
Silestone kwartssteen kent een grote populariteit als materiaal voor keukenwerkbladen. De hoge mate van vlek- en krasbestendigheid maken Silestone ook zeer geschikt voor de toepassing als wastafelblad. Q-artz vervult hierin een trendzettende rol. Binnen het Sjiek! programma is er keuze uit 6 verschillende type wastafelbladen die in meer dan 20 kleurstellingen leverbaar zijn. Naast dunne wastafelbladen (2 cm) behoren ook meer robuuste bladen (10 cm) tot de mogelijkheden. Tevens zijn er enkele vrijhangende wastafelopstellingen die gecombineerd worden met een zwevende ladekast. Dit zorgt voor een ruimtelijk geheel zowel in een grote als kleine badkamer.

Hoogwaardig kastenprogramma
De greeploze onderkasten en kolomkasten zijn gemaakt van watervast mdf en worden volledig in eigen fabriek vervaardigd en zijdeglans afgelakt. Naast de drie standaard kleuren (wit, antraciet en taupe) is het mogelijk om deze in elke gewenste ral-kleur uit te voeren. Bij elke ladekast en kolomkast vallen de fronten in verstek in de corpus. Hierdoor zijn er geen kopse kanten zichtbaar, hetgeen bijdraagt aan een verfijnde en moderne uitstraling.

Publicatiedatum: 11 december 2012

Meer informatie: www.q-artz.nl

Tags: q-artz sjiek badmeubels badmeubelen badmeubel silestone wastafelbladen wastafelblad onderkasten kolomkasten ladekasten

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent