wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badmeubel  /   op-maat-tot-op-de-laatste-millimeter

Op maat tot op de laatste millimeter

Flexibiliteit heeft een naam: Shape. Dit modulaire meubelprogramma is na de introductie door Villeroy & Boch in 2008 een enorm succes gebleken. Shape bestaat uit meubelen in vaste afmetingen, maar is ook compleet op maat te maken.

Flexibiliteit heeft een naam: Shape. Dit modulaire meubelprogramma is na de introductie door Villeroy & Boch in 2008 een enorm succes gebleken. Shape bestaat uit meubelen in vaste afmetingen, maar is ook compleet op maat te maken. www.badkamer.nl

Voor nog meer flexibiliteit in de badkamer heeft Villeroy & Boch de Shape badkamermeubelen uitgebreid met een open kast, een sideboard en een zij- wandkast die zeer flexibel zijn uit te voeren. Deze meubelen zijn individueel uitvoerbaar tussen 28 cm en 60 cm. Daarnaast is het interne opbergsysteem uitgebreid met nieuwe accessoirebakken voor een praktische indeling van de lades.

 

Naast de drie huidige kleuren - de warme houttint Merano, het intense, donkere Macassar en het elegante Arabesque - is Shape in de twee nieuwe trendy kleuren Glossy White en Glossy Anthracite leverbaar.

Shape is uitstekend te combineren met talloze producten uit het Villeroy & Boch assortiment, inclusief de nieuwe badpanelen uit de United-serie. Met de hoogwaardige afwerking, slimme opbergruimte en functionele details is Shape het ideale meubelprogramma voor mensen die behoefte hebben aan ultieme flexibiliteit bij het ontwerpen van hun badkamer.

Publicatiedatum: 8 mei 2009

Tags: wonen badkamer Shape badkamermeubelen modulaire meubelprogramma Villeroy & Boch United-serie Glossy White Glossy Anthracite flexibiliteit

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent