wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badmeubel  /   keuco-stelt-nieuwe-maatstaven-voor-bergruimte-in-de-badkamer

KEUCO stelt nieuwe maatstaven voor bergruimte in de badkamer

ROYAL INTEGRAL: de perfecte symbiose van spiegelkast en interieur

ROYAL INTEGRAL: de perfecte symbiose van spiegelkast en interieur

KEUCO toont nieuwe manieren om het interieur van de badkamer vorm te geven: Plat en even vlak als de muur past de spiegelkast ROYAL INTEGRAL terughoudend en harmonisch in het interieur. De vormgeving en functionaliteit versmelten met elkaar. Aan de buitenkant een vlakke spiegel, aan de binnenkant veel bergruimte. Hoogwaardige materialen en een uiterst precieze bewerking bewijzen de kwaliteit van markleider KEUCO. Tot in het kleinste detail. Voor de hoge designkwaliteit werd PLAN INTEGRAL door een internationale, gerenommeerde jury van experten onderscheiden met de gegeerde "red dot".

Past bij elk interieur

ROYAL INTEGRAL biedt een architectonisch georiënteerde oplossing voor meer bergruimte in veeleisende badkamerontwerpen, ontworpen door Dominik Tesseraux van Tesseraux + Partner. Het minimalistische ontwerp past daardoor perfect bij elk interieur en elke woonstijl. U ziet alleen het hoogwaardige spiegelfront met één of twee deuren; het corpus verdwijnt volledig in de wand. In vijf verschillende breedten van 45 cm tot 1,5 m en in twee verschillende hoogten van 70 cm en 1 m is de spiegelkast ROYAL INTEGRAL flexibel in verschillende ruimtes te integreren. De verschillende breedten laten zich individueel met enkele of dubbele wastafels combineren.

Functionaliteit

De ROYAL INTEGRAL verenigt design en functionaliteit op een bijzondere manier. Opvallend zijn de zeer hoogwaardige materialen en de uiterst precieze bewerking. De smalle, geëloxeerde hoogglansrand die in twee breedten verkrijgbaar is, is een lust voor het oog. Door de verticale, gesatineerde lampafdekking werpt de binnenverlichting een zacht licht in de ruimte zodat een aangename sfeer ontstaat. In geopende toestand wordt de binnenkant van de spiegelkast fel verlicht. Het geraffineerde steeksysteem voor de glazen planchetten is een aparte innovatie: via een nieuw ontwikkelde techniek kunnen de planchetten eenvoudig in de aluminium achterwand worden geschoven en kunnen ze op elk gewenst moment gemakkelijk versteld worden. In het aluminium paneel met een duidelijk design zijn aan de binnenkant van de spiegelkast twee stopcontacten geïntegreerd en optioneel zijn een RDS-radio met glazen afdekking, aanraaksensoren, digitale klok en aansluitmogelijkheden voor een externe geluidsbron geïntegreerd zoals bijvoorbeeld een iPod. Door de fabrikant worden in de handel gebruikelijke inbouwluidsprekers aanbevolen voor montage onder de wastafel. Maar ook de luidsprekers van KEUCO zorgen voor een onvervalste geluidsweergave.

Tags: wonen badkamer Keuco Royal Integral spiegelkast kasten opbergruimte red dot Dominik Tesseraux van Tesseraux + Partner spiegelfront RDS-radio aanraaksensoren AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent