wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badmeubel  /   infinity-kan-het-nog-oneindiger

Infinity: kan het nog oneindiger?

De badkamerserie Infinity van H&R Badmeubelen & Sanitair wordt verder uitgebreid met een scala aan regalen, mat zwarte grepen en Compact Stone wastafels.

  • Fotocollectie

Deze aanvulling biedt je de ultieme ontwerpvrijheid die je wenst. Zo kun je mooie asymmetrische opstellingen maken met open en/of dichte regaalkasten die u eenvoudig naast het bestaande onderkastenprogramma van de Infinity serie plaatst. Wil je de lijn doortrekken naar je spiegel, dan bieden zij ook een regaalkast voor naast de luxe spiegels. De Compact Stone wastafelbladen zijn er in drie moderne kleuren (wit, grijs en zwart) en twee verschillende varianten: één met een strakke vierkante binnenbak en één met een luxe schuin aflopende wastafel met blinde goot.

Badmeubel Times

Badmeubel Times, sinds jaar en dag onderdeel van het assortiment van H&R Badmeubelen, wordt ook verder uitgebreid. De populaire wastafel Plan verdient een uitgebreider kastenprogramma waardoor meer mogelijkheden ontstaan! Deze fraaie keramische wastafel met een hoogte van 13 cm. is een echte eyecatcher in uw badkamer. Waar deze voorheen alleen gecombineerd kon worden met een onderkast mét greep, zal hiervoor nu ook een greeploze serie gerealiseerd worden. En dat leidt tot zeer fraaie plaatjes, zeker in de nieuwe kleur antraciet mat.

Tags: infinity badmeubels badmeubelen times badmeubel spiegel

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent