wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badmeubel  /   dansani-special-collection

Dansani Special Collection

Stijlvol en sterke badkamermeubelen.

Stijlvol en sterke badkamermeubelen.

De Deense badkamermeubelfabrikant ontwikkelde de Dansani Special Collection. In deze collectie ligt de nadruk sterk op stijlvol design, functionaliteit, comfort en duurzame materialen. Voor Dansani is de badkamer het belangrijkste vertrek in huis; daar begint en eindigt elke dag.

 

De Deense designtraditie - gebaseerd op eenvoud en rechte lijnen - vormde het uitgangspunt voor Dansani Special Collection. Geheel in lijn met de trend van soberheid werd gekozen voor geïntegreerde handgrepen die fraai opgaan in het design en waarin zich geen vuil en stof ophopen. De vormgeving van de handgreep zorgt voor een natuurlijke ligging in de hand.

Vochtbestendig folie in bijzondere sferen
De vochtige omgeving van de badkamer stelt hoge eisen aan de materialen. Daarom koos Dansani ervoor alle kasten met folie te overtrekken voor een optimale bescherming tegen vocht. Nieuwe oppervlakken zorgen voor een bijzondere sfeer. Cedar Grey heeft een fraaie houtstructuur met reliëf wat zorgt voor een natuurlijke uitstraling. Klassiek White in een matte uitvoering zorgt voor elegantie met een actuele touch. Mat Black Silk heeft een zijdeachtige sfeer en zorgt voor bijzondere contrasten in de badkamer.

Wastafels en spiegels
Dansani Special Collection biedt een keuze uit drie wastafelmodellen: Andante, Menuet en Allegro. Stuk voor stuk zijn dit volledige dekkende, rechthoekige wastafels van sterke materialen als keramiek en gegoten marmer. Diverse lichtspiegels en spiegelkasten ronden het geheel in stijl af. De handgemaakte spiegel met bladzilveren lijst en voorzien van een ingebouwd, energiezuinig LED-lichtveld vormt een bijzondere combinatie met een meubel in Black Silk. De spiegelkast met afgeronde hoeken en geïntegreerde, ronde lichtvelden met LED-lampen zorgt voor een boeiend contrast met de strakke meubels.

Dansani Special Collection is een overzichtelijke collectie van op elkaar afgestemde meubels, wastafels en spiegels voor een functionele badkameroplossing met stijlvol design en optimale kwaliteit.

Publicatiedatum: 14 september

Meer informatie: www.dansani.nl.

Tags: wonen badkamer badmeubel badkamermeubel dansani special collection

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent