wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   zwart-en-wit;-de-nieuwe-badkamertrend

Zwart & wit; de nieuwe badkamertrend

Geesa, Nederlands fabrikant van badkameraccessoires, speelt met haar Modern Art collectie in op de zwart/wit trend in woonaccessoires. De vormgeving van de Modern Art accessoires is strak.

Geesa, Nederlands fabrikant van badkameraccessoires, speelt met haar Modern Art collectie in op de zwart/wit trend in woonaccessoires. De vormgeving van de Modern Art accessoires is strak.

Juist de combinatie van deze vorm, de koelheid van het chroom en het zwarte en witte (satiné) glaswerk van de glazen en zeepschalen geven een subtiel verschijningsbeeld.

Modern Art Collectie

De accessoires uit de Modern Art Collectie kenmerken zich door een vierkante vorm. Ze zijn perfect te combineren met een moderne badkamerelementen, denk aan baden, wastafels en wc?s.

De Modern Art Collectie bestaat uit de volgende artikelen; planchet, glashouder, zeephouder, handdoekhouder 45 cm en 60 cm, handdoekring, 2-lids handdoekrek, badgreep, enkele en dubbele jashaak, reserverolhouder, badhanddoekplateau, toiletrolhouder met en zonder klep en een toiletborstelhouder.

Geesa geeft 12 jaar garantie op haar accessoires en ze zijn verkrijgbaar via de sanitair speciaalzaak.

Meer informatie: www.geesa.nl.

Publicatiedatum: 15 april 2009


Tags: wonen badkamer Geesa badkameraccessoires Modern Art Collectie zwart wit planchet glashouder zeephouder handdoekhouder 45 cm 60 cm handdoekring 2-lids handdoekrek badgreep enkele dubbele jashaak reserverolhouder badhanddoekplateau toiletrolhouder klep toil

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent