wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   shampoo--en-zeepdispensers-voor-de-douche-van-simplehuman

Shampoo- en zeepdispensers voor de douche van simplehuman

Voor velen is de vroege douche een welkom moment van ontspanning, maar wanneer de douche vol staat met flessen zeep en shampoo kan dit het relax moment enigszins in de weg staan.

Voor velen is de vroege douche een welkom moment van ontspanning, maar wanneer de douche vol staat met flessen zeep en shampoo kan dit het relax moment enigszins in de weg staan. www.simplehuman.com

De lijn shampoo- en zeepdispensers van simplehuman zijn op de wand te bevestigen en brengen elegantie, eenvoud en orde terug in de hectische huishoudens.

 

De simplehuman shampoo- en zeepdispensers zijn ontworpen voor shampoo, douchegel, conditioner of lotion en kunnen aan de muur worden bevestigd. De dispensers hebben een doorzichtig zeep reservoir en een elegant, chromen body. Het gevoel van luxueuze spa in de eigen badkamer ligt binnen handbereik. De dispensers zijn gemakkelijk in gebruik: met één hand is de zeep uit de dispenser te halen. Met de hendel is ook de hoeveelheid eenvoudig te bepalen. Ook bijvullen is geen enkel probleem. Het deksel aan de bovenkant draait er eenvoudig vanaf. Door het gebruik van roestvrij staal en duurzaam ABS plastic, roesten of verkleuren de dispensers niet. Simplehuman geeft dan ook 5 jaar garantie op de dispensers.

Behalve makkelijk in gebruik, zijn de dispensers ook erg makkelijk te bevestigen aan de muur. Het is niet nodig te boren of schroeven: de dispensers worden geleverd met een waterproof siliconenlijm en dubbelzijdig tape. De tape houdt de dispensers op hun plaats terwijl de lijm wordt aangebracht. De lijm creëert een waterdichte barrière en bevestigd het geheel stevig aan de muur.

De shampoo en zeep dispensers zijn verkrijgbaar in enkele, dubbele of drievoudige uitgaven. Prijzen vanaf ? 65,- onder andere verkrijgbaar bij de Bijenkorf, Loods5, Nijhof en via fonq.nl.

Publicatiedatum: 16 december 2009

Tags: wonen badkamer AE shampoo zeep dispenser dispensers douche badkamers simplehuman zeepdispenser zeepdispensers shampoodispenser shampoodispensers Bijenkorf Loods5 Loods 5 Nijhof Fonq.nl

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent