wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   olympische-accessoires-geesa-winnen

Olympische accessoires Geesa winnen?

Geesa kleedt Holland Heineken House in Sochi aan met Olympische limited edition accessoires. Wonen.nl geeft er 10 weg!

  • Fotocollectie

Op vrijdag 7 februari a.s. gaan de 22e Olympische Winterspelen van start in Sochi, Rusland. Nederland wordt vertegenwoordigd door de grootste ploeg atleten ooit. Naast langebaanschaatsers nemen er shorttrackers, snowboarders en bobsleeërs deel. Ook Geesa treedt deze Winterspelen aan. Weliswaar niet dankzij de sportieve prestaties van Nederlands voornaamste fabrikant van badkameraccessoires, maar wel door de aankleding van het Holland Heineken House en het Olympisch dorp. Alle Olympische sporters en bezoekers van de Winterspelen kunnen daar ervaren hoe onverwoestbare functionaliteit en design hand in hand gaan.

Olympische limited edition

Speciaal voor de Winterspelen in Sochi heeft Geesa, in stijl van de Olympische Spelen, limited edition jas- en handdoekhaakjes uitgebracht. De haakjes komen uit de prachtige Wynk collectie en hebben een geraffineerde vorm. Strakke lijnen worden afgewisseld met subtiele curves, die de haakjes een tijdloze elegantie geven. De limited editions zijn vervaardigd in de kleuren goud, zilver en brons en hangen in het Holland Heineken House.

Geesa kleedt ook Olympisch Dorp aan

Naast het Holland Heineken House kleedt Geesa ook de accommodaties in en rond het Olympisch dorp aan. Minstens 8000 Geesa accessoires zijn in het dorp en in omliggende hotels, zoals het prestigieuze Radisson Spa Resort, aanwezig. Het gaat om accessoires uit de Standard Hotel, Cono en Mirror collectie. Zo kunnen ook bezoekers van de Olympische Winterpelen de functionaliteit en het design van de Geesa accessoires ervaren.

Sportieve ondersteuning

Het Holland Heineken House bevindt zich dichtbij het Olympisch dorp. Geesa biedt met de Olympische Wynk haakjes in het Holland Heineken House haar sportieve ondersteuning aan de Nederlandse olympiërs. Geesa gaat samen met onze Olympische helden voor goud, zilver en brons!

Limited Edition haakjes Geesa winnen?

De haakjes zijn niet in de winkel te koop. Ze hangen enkel in het Holland Heineken House. Zou jij graag deze bijzondere limited edition jas- en handdoekhaakjes winnen? Wonen.nl mag maar liefst 10 setjes weggeven! Meld je aan voor onze nieuwsbrief en maak kans op goud, zilver en brons!
 
Deze actie loopt t/m zondag 23 februari 2014.

Meer informatie over Geesa is te vinden op www.geesa.nl.

 

Guido van Loon - Wonen.nl

Tags: geesa accessoire badkameraccessoires handdoekhaak jashaak haak haakje sochi olympische spelen winnen

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent