wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   natuurlijk-hout-in-de-badkamer-kleine-veranderingen-groot-verschil

Natuurlijk hout in de badkamer: kleine veranderingen, groot verschil

De badkamer of toiletruimte een eigentijdse metamorfose geven? Kleine veranderingen maken een groot verschil. Met een aantal accenten in hout krijgt de badkamer een warme, natuurlijke sfeer die doet denken aan zon, zee en zand.

  • Fotocollectie

De ideale omgeving om te ontspannen en nieuwe energie op te doen. De Deense fabrikant Pressalit biedt een houten toiletbril, toiletrolhouder en afvalemmer in eerlijk hout. Daarmee is een metamorfose niet alleen een sfeervolle verandering, maar ook een functionele facelift. De houten badkamer- en toiletruimteproducten van Pressalit zijn gemaakt van in lagen verlijmd hout. De vloeiende, elegante vormgeving zorgt voor een vriendelijke, luchtige touch. Slimme details dragen bij aan dagelijks comfort. De toiletzitting Pressalit Uni Mistral past op alle universele toiletpotten.

Klemfunctie voor kaarten en tijdschriften

De toiletrolhouder heeft een ingebouwde veer die het papier naar beneden houdt, waardoor het papier met één hand gemakkelijk uit te nemen is. Handig is de klemfunctie aan de bovenkant van de houder. Daarin blijven tijdschriften, ansichtkaarten en dergelijke onder handbereik van diegenen die het nuttige graag met het aangename verenigen.

Zelfsluitend

De afvalemmer met gladde ronde vormen wordt aan de wand bevestigd, waardoor de vloer vrij blijft voor eenvoudig onderhoud. Ook het emmertje kan met één hand eenvoudig worden bediend. Een ingebouwd dempingmechanisme zorgt ervoor dat het emmertje vanzelf, langzaam en geruisloos sluit. In de binnenemmer passen gewone plastic afvalzakken.

Diverse houtsoorten

De Pressalit Uni Mistral toiletzitting, toiletrolhouder en wandafvalemmer zijn verkrijgbaar in diverse houtsoorten: teak, wit gebeitst eiken, mahonie en kersen. Zo is er voor elke wens een eigen sfeer te creëren. De slimme details dragen bij aan dagelijks genieten van functioneel comfort met een natuurlijke uitstraling.

Meer informatie: www.pressalit.nl

Publicatiedatum: 30 maart 2009

Tags: wonen badkamer hout Pressalit badkamermeubels toilet houten toiletbril afvalemmer toiletrolhouder badkameraccessoires AE

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent