wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   luxueuze-en-veilige-badaccessoires

Luxueuze en veilige badaccessoires

Ultiem genieten van comfort en luxe, een grote bewegingsvrijheid en optimale veiligheid dankzij de vele veiligheidgrepen en relingen. Dit zijn de voordelen van de exclusieve en nieuwe accessoireserie emcosystem2 van A-merk fabrikant EMCO.

Ultiem genieten van comfort en luxe, een grote bewegingsvrijheid en optimale veiligheid dankzij de vele veiligheidgrepen en relingen. Dit zijn de voordelen van de exclusieve en nieuwe accessoireserie emcosystem2 van A-merk fabrikant EMCO. pleisureworld.nl

Deze moderne accessoires vallen in de categorie van pure luxe. Want het design is zeer fraai, het chroom zeer hoogwaardig en van topkwaliteit. Bovendien geven de subtiele zwarte accenten emcosystem2 een uniek en eigentijds karakter.

 

De keuze van de vele functionele mogelijkheden zorgen voor een hoog comfort en creëren een persoonlijke sfeer. Voor een ieder is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke steunen en grepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare steunen, wandklapzitjes, enz. De zorgvuldig ontworpen accessoires zorgen voor een grote mate van veiligheidsgevoel bij jong en oud en dragen bij aan luxe en comfort.

Meer informatie: www.emco.de/benelux.

Publicatiedatum: 11 mei 2009

Tags: wonen badkamer badkameraccessoire badaccessoire emcosystem2 EMCO badkameraccessoires badaccessoires douchestangen ge?ntegreerde handgrepen opklapbare steunen wandklapzitjes

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent