wonen.nl logo
aanmelden
Je bent hier:   home   /   badkamer  /  badkameraccessoire  /   luxe-en-veiligheid-met-stijl-gecombineerd

Luxe en veiligheid met stijl gecombineerd

Veiligheid in combinatie met een stijlvol design, genieten van comfort en een grote bewegingsvrijheid zijn kenmerkend voor de badaccessoire serie emcosystem2.

  • Fotocollectie

De fabrikant EMCO heeft deze serie onlangs uitgebreid met een mooie dispenser voor wattenschijfjes, een douchestang met veiligheidsgreep, twee handdoekhouders en vier rechthoekige kristalspiegels. Met de dispenser voor wattenschijfjes is EMCO uniek, want geen fabrikant heeft een dergelijk accessoire in haar programma. Naast deze noviteiten introduceert EMCO speciaal voor openbare sanitairruimten: wanddispensers voor vloeibare zeep en papieren handdoeken, twee papierrolhouders en een afvalmand.

De basis van het stijlvolle en het moderne design van emcosystem2 is een lineair cilindrische vorm. In combinatie met het glanzende chroom kan deze serie in nagenoeg elke architectuurstijl harmonisch worden geïntegreerd. Bovendien beschikt elk onderdeel, dankzij een kleurafwerking van het element over een herkenbare eigen stijl, die consequent in het hele assortiment zijn doorgevoerd. Op deze manier wordt visueel duidelijk, dat elk afzonderlijk artikel deel uitmaakt van een geheel.


De keuze van de vele functionele mogelijkheden zorgen voor een hoog comfort en creëren een persoonlijke sfeer. Voor een ieder is wel iets moois in het grote assortiment te vinden. De veiligheid is gewaarborgd dankzij de talrijke steunen en grepen, waaronder douchestangen met geïntegreerde handgrepen, opklapbare steunen, wandklapzitjes, enz. De zorgvuldig ontworpen accessoires zorgen voor een grote mate van veiligheidsgevoel bij jong en oud en mensen die minder goed ter been zijn.

Kijk op www.emco-bath.com voor de exclusieve mogelijkheden en dealeradressen.

Publicatiedatum: 12 april 2010

Tags: wonen badkamer badkamers badkameraccessoire badkameraccessoires EMCO emcosystem2 dispenser wattenschijfjes douchestang veiligheidsgreep handdoekhouders rechthoekige kristalspiegels wanddispensers vloeibare zeep papieren handdoeken papierrolhouders afvalma

avatar

terug naar boven
inloggen
Meld je aan voor een gratis account...
sluiten
Aanmelden met Facebook Aanmelden met Twitter
of meld je aan met je e-mailadres
Heb je al een account?
Inloggen
Inloggen met Facebook Inloggen met Twitter
of log in met je gebruikersnaam
Gebruikersnaam en / of wachtwoord vergeten?
Installeer de Clipper om foto's van overal op het web in je fotocollectie te kunnen opslaan.

In Safari/Chrome sleep de Clipper afbeelding naar je bladwijzerbalk. In Internet Explorer, rechtermuisknop op Clipper afbeelding, selecteer "Aan Favorieten toevoegen".
Wonen Clipper
Selecteer een collectie en voeg een beschrijving toe...
sluiten
thumb

Voeg toe aan collectie:

selecteer...

Voeg een beschrijving toe:

bekijk foto
transparent